Subiect: Jurnalul meu :x
View Single Post
  #4 (permalink)  
Vechi 15 iul 2014, 14:05:17
WhiteAngel's Avatar
WhiteAngel WhiteAngel este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 07 nov 2011
Locaţie: Craiova, Romania
Vârsta: 28
Dieta: Hipocalorica Personalizata
Date: 167cm, 00kg
Mesaje: 1.828
Aprecieri acordate: 600
Am fost apreciat(a) de 520 ori in 412 mesaje
Implicit Re: Jurnalul meu :x

Citat:
Anterior postat de Madutsa D Vezi mesajul
Buna Roberta! Multumesc mult pentru sfaturi, chiar aveam nevoie de cineva care sa ma incurajeze! Si da, eu trec intr-a 12-a..tu?
De maine am sa scriu tot ce mananc + cate calorii are fiecare aliment, deoarece m-am hotarat sa tin o dieta de 1200 calorii.
Nici eu nu vreau sa ma infometez, pt ca stiu ca ma ingras la loc, am mai trecut prin astfel de experiente. Iar dulciurile o sa incerc sa le elimin cat pot de mult. Dar ce fel de sport imi recomanzi sa fac acasa? Am fost si la sala, dar din cauza programului incarcat n-am reusit sa fac decat o luna. Si nici in perioada asta nu o sa am timp chiar daca sunt in vacanta..o sa ma apuc de invatat pt scoala de soferi
Te pup!
Eu intru acum la facultate .. Am ales informatica
Poate ti se pare ciudat, dar mananca mai mult ! 1400-1500 asa trebuiue la varsta noastra .. Nu te mai grabii sa slabesti, e mai bine incet si sigur .. Dar 1200 e putin, mai ales la inceput .. Dupa o perioada de slabit, o sa intrii in faza de platou, adica nu mai slabesti si trebuie sa tai din calorii .. Daca tu mananci doar 1200 .. Mai tai si ajungi lka 1000, adica f putin !doar nu vrei sa ai prob de sanatate eu de ex am patit-o .. Nu am avut menstruatie jum de an .. Dupa care am luat anticonceptionale si numai rau mi-au facut ! Mi-a aparut o gramada de celulita .. Si dupa ce le-am intrerupt, iar nu a mai venit .. Abia dupa ce am mai luat cateva kg in plus mi-a venit .. Deci eu prefer sa nu ma mai grabesc.
Acasa sunt multe optiuni pt sport, cauta pe torrente si gasesti tot felul de programe gen zumba, hip-hop abs, t25, 30 days shred, s.a. ... Intra si pe forum la sectiunea sport si gasesti acolo discutii si pareri de-ale fetelor
Te pup
__________________
.................................................. .......................................
_______
Jurnal de mentinere
- WhiteAngel
_________

If you never CHASE your dream, You will never CATCH them !
Mananc ca sa traiesc, nu invers !


WhiteAngel, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. WhiteAngel, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].
Acest membru apreciaza mesajul lui WhiteAngel:
Shori Kogo (29 feb 2016)