View Single Post
  #40 (permalink)  
Vechi 12 apr 2009, 12:53:09
Roxana's Avatar
Roxana Roxana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 22 feb 2009
Locaţie: Göteborg, Suedia
Vârsta: 35
Dieta: personala
Date: 166cm, 74kg
Mesaje: 1.273
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit

Citat:
Anterior postat de Roxana Vezi mesajul
Eu am o lista cu alimente dupa care m am ghidat.
In fiecare dimineata mananc cereale Fitness cu lapte 1,5 grasimi,ieri si azi ma mancat orez cu lapte sa mai schimb un pic meniul.
La pranz eu mananc pui(pulpe sua piept),peste( file in general,sau ieri am gasit in supermarket conserva de ton in apa si mi sa parut mai buna decat cea in ulei k nu contine asa multe grasimi) si seara fructe ,salata de legume sau fructe si km atat....o sa mi fac si eu un jurnal k sa mi scriu ce mananc zilnic.
La inceputul dietei aveam foarte multe probleme cu alimentati,dar usor usor le am incercat sa le rezolv.
Apropo lista de alimente banuiesc ca este aceiasi de la dieta Scarsdale,mi a gasit o prietenul pe net cand am decis sa scap de kg,si cum nu reusesc sa tin o dieta ,sa am o lista cu ce mananc zilnic...mi a cautat o lista cu alimente permise si interzise...si din cate am observat este aceiasi de la Scarsdale!
Roxana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2491 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1974 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1975 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]