View Single Post
  #40 (permalink)  
Vechi 07 nov 2010, 11:23:47
Livia89's Avatar
Livia89 Livia89 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 28 iul 2010
Locaţie: Oradea, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Pesco-vegetariana hipocalorica
Date: 156cm, 50.2kg
Mesaje: 1.907
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Eu...slabuta fara stres! - Jurnal kika9

Citat:
Anterior postat de VAmedeea Vezi mesajul


Eu as rectifica un pic la chestia cu putine calorii. Ai putine calorii, incetinesti metabolismul. As pastra un nr. rezonabil de calorii (undeva pe la 1600), as reduce grasimile saturate (cele nesaturate sunt extraordinare pt sanatate si nu ingrasa) si mi-as alege doar carbo car au o incarcatura glicemica mica.
Meniul ar trebui sa fie suficient de complex si complet pt a-ti asigura tot ce ai nevoie pt o buna functionare. Cred sincer ca solutia de a slabi si de a te mentine toata viata e constientizarea alimentelor nesanatoase, evitarea lor pe cat posibil, si ECHILIBRUL.
Daca tu reduci prea mult carbo si grasimi, atunci sigur vei avea prea multe proteine. Daca ai prea multe proteine, organismul, avand un deficit de carbo, va percepe aceste proteine ca si carbo. Organismul e inteligent, are mereu metode de adaptare, schimbare. Nu ii dai ceva, isi procura, inlocuieste, improvizeaza. De aceea e nevoie de echilibru.
Cat despre rautati, ele nu sunt legate neaparat de greutatea unei persoane. Eu, din contra, eram slaba, fara sunculite, celulita, sau alte chestii de genul. Aveam un abdomen invidiat de toate colegele. Dar nu am scapat de rautati. Lumea e rea, si mai ales tinerii. Gasesc motiv de batjocura din orice. Iar daca esti o persoana mai slaba, genul caruia nu ii place cearta, mai linistit, atunci esti victima sigura. Daca in schimb atitudinea ar fi increzatoare, daca tu ai fi multumita cu tine, impacata, daca te accepti si te iubesti ca persoana, daca PERCEPTIA TA ASUPRA TA ESTE DIFERITA, ATUNCI SI CEI DIN JUR ISI SCHIMBA ATITUDINEA. Asta am constat eu. Daca tu te vezi intr-un anumit fel, asa te vor vedea si ceilalati, numai ca la intensitate dubla.
ft bine zis, VAmedeea ai putea sa arunci un ochi si peste jurnalul si meniurile mele daca poti?
Livia89, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1667 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1150 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1151 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]