View Single Post
  #415 (permalink)  
Vechi 05 mai 2010, 15:27:01
nicolle's Avatar
nicolle nicolle este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 13 mar 2010
Locaţie: Galati, Romania
Vârsta: 41
Dieta: incerc sa mananc sanatos
Date: 160cm, 67kg
Mesaje: 138
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Grupul celor care au intre 50 kg si 60 kg

Citat:
Anterior postat de me paula Vezi mesajul
Pai..incerc sa nu depasesc 1500 d calorii pe zi...dar sunt unele zile in care mananc numai 2 mere sau o salata toata ziua. Dar nu stiu din ce motiv nu reusesc sa slabesc. Trebuie sa mai spun si ca in urma cu 2 luni am luat niste pastile de slabit cu ajutorul carora am slabit vreo 4 kg. Stiu ca nu sunt sanatoase deloc, insa eu cred k orice dieta as tine la mine nu da rezultate!
pai poate pentru ca corpul tau se simte confortabil asa...am vazut ca ai indicele 19.1 si daca slabesti cele 3 kg devii subponderala.
eu nu stiu de ce unele fete au obsesia asta de a fi extrem de slabe....eu cred ca arati foarte bine acum....important e sa te mentii...si sa fii si sanatoasa....ca nu poti sa slabesti cu pretul sanatatii...nu mai zic de pastile....care sunt adevarate bombe pentru organism.
eu poate am fost un pic cam dura....si imi cer scuze daca te deranjeaza cuvintele mele....dar poate daca faci sport e suficient....
ce anume nu-ti place la tine de vrei sa slabesti?....
ai grija de tine. si imi cer scuze inca o data
pupici.
nicolle, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1797 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1280 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1281 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]