View Single Post
  #43 (permalink)  
Vechi 20 sep 2010, 11:17:38
maryo's Avatar
maryo maryo este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 26 apr 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 36
Date: 182cm, 94kg
Mesaje: 68
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: In cautarea fericirii - Jurnal Maryo

Am stat si am reflectat asupra alimentatiei... care in mare parte zic eu ca e cat de cat ok.
Ma gandeam ca progresez atat de incet, lent, pasi minusculi, deoarece savurez o masa pe zi sau chiar doua dc e vb de weekend de mancare gatita de maicamea.
Tin sa mentionez faptul ca la mine in familie se modul de preparare a mancarii s-a schimbat radical de aprox 1an, intrucat tata are diabet. Se gateste fara grasime, fara sare, condimente putine cat sa dea gust. Alimentele de baza in general sunt puiul, legume, carne porc, vita, peste.
De exemplu in weekend am mancat spanac scazut la cuptor cu 2 oua ochiuri la o masa si o ciorbitza de pui, slaba cu multe legume.
Nu stiu ce sa mai cred, cand vine vb de mancare gatita e f greu (cel putin pt mn) sa tin o evieenta mai stricta a nr de calorii, carbo etc ....
Marea problema raman in continuare dulciurile, nu ma pot abtine sunt dependent de orice inseamna dulce, daca pana acum doar in weekend ma mai delectam cu o prajitura, sapt trecuta a fost prapad, am mancat ca un spart .
Ce parere aveti de mancarea gatita si cam cat credeti ca poate afecta o dieta, sau mai bn zis un mod de alimentatie sanatos?
Răspuns cu citat