View Single Post
  #4355 (permalink)  
Vechi 23 iun 2011, 09:43:24
silviadm's Avatar
silviadm silviadm este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 30 mai 2011
Locaţie: bacau, Italia
Vârsta: 35
Dieta: personalizata/hipocalorica
Date: 164cm, 55kg
Mesaje: 3.744
Aprecieri acordate: 619
Am fost apreciat(a) de 763 ori in 553 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 50-60 kg (I)

Citat:
Anterior postat de dupy Vezi mesajul
Hei fetele, am revenit de la tara! : Am fost cuminte in primele zile, apoi m`am bagat pe prostii, adica prajitura (acum 2 ore am facut iar pandispan de fructe, o minunatie)
Am citit ce ati scris pe aici zilele astea, si am vazut ca mai multe v`ati pus/ vreti sa va puneti pe SB. Am cautat si eu pe net detalii, pare interesant si logic.. dar mie imi plac cerealele dimineaza si fructele asa in cursul zilei nu stiu ce sa zic.. ma gandesc (,) ca daca nu tin cu strictete nu voi avea rezultatele dorite.
In cazut meu, as slabi suficient din prima faza (daca tin cum trebuie), deci nu m`as chinui mai mult de o luna, pana ma acomodez.. dar nu stiu ce sa fac am sertarul plin de musli si fulgi de porumb, si in fructiera o gramada fructe iar o sa zica mami ca ma tin de prostii.

Fetele care ati inceput deja sa tineti, ce rezultate ati avut? Merita intradevar?

P.S. Daca e sa ma decid, nu as vrea sa ma astept pana termin cerealele si fructele(niciodata n`am rezolvat nimic amanand), as vrea sa incep de maine:d



ei bine e adevarat apoi te obisnuiesti si nu doar u si stomacul de a nu mai accepta asa multa mancare si nu zice nimeni s nu mananci prajitura o data la ceva timp.. doar ca tre s ai grija ce mai mananci dupa..adik s nu fie cumulte grasimi .nu tre s mananci zilnic ..prajituri!intradevar simie imifac cu ochiul toooaaaate prajiturile din magazine sau anumite fripturi care le fac eu k locuiesc cu prietenul meu.dar eu nu mananc si nu gust doar din mancaruri k s nu le fac prea saratedeci putin de tot!
TRE S AI AMBITIE S TE GANDESTI MERE K NU TE AJUTA LA NIMICA SI NICI NUI SANATOS S MANANCI MEREU DULCIURI SI GRASIMI:d
silviadm, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1924 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1407 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1666 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]