View Single Post
  #4459 (permalink)  
Vechi 24 iun 2011, 09:48:59
silviadm's Avatar
silviadm silviadm este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 30 mai 2011
Locaţie: bacau, Italia
Vârsta: 35
Dieta: personalizata/hipocalorica
Date: 164cm, 55kg
Mesaje: 3.744
Aprecieri acordate: 619
Am fost apreciat(a) de 763 ori in 553 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 50-60 kg (I)

Citat:
Anterior postat de dupy Vezi mesajul
le am pe ambele. prima data am luat gelul, care e pt drenaj si scrie ca nu necesita masaj..asa ca nu am masat; doar "mangaiam" putin pielea pana intra gelul in ea, si atat. s-a consumat rapid, deoarece absoarbe repede.
Dupa gel am zis sa incerc si crema, care e speciala pt masaj, dar nu mi-am dat decat de vreo 5 ori intr`o luna pt ca imi amortesc degetele dupa 5 min de masaj la un picior..si nu am niciun chef sa ma dau. Asa la gel nu aveam stres. Deci nu stiu sa iti spun clar daca a avut vreunul rezultate, ca nu am fol corespunzator. Parca s`a mai diminuat, dar am tinut si dieta..
Acum, o farmacista mie imi recomandase crema din tot setul, spunea ca ea le-a incercat pe toate si ca rezultate a dat doar crema; dupa ce o aplica, isi punea folie de plastic si facea ex, a.i. sa transpire.

Cam atat pot sa imi zic eu
da da si asa stiam.. dar cum nu stai mereu la masaj ...teai infasura mereu....eu zic ca masajul e mai relaxant si normal nu da roade dupa o sapt k vb de creme ..gel etc si intotdeauna efectele la asa ceva de vad dupa 2-3 sapt min ia gandestete dupa 2 luni .....si tre facut seara s adormi asa si dim s faci dush ...eu am o crema anti celulitica dupa care ma spal cel putin asa consider k ramane pieea oarecum licpicioasaam avut spray...:cu tot masajul...se exfolia apoi...
silviadm, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1924 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1407 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1666 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]