View Single Post
  #4461 (permalink)  
Vechi 11 feb 2014, 14:41:17
Kclaudyia's Avatar
Kclaudyia Kclaudyia este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 05 nov 2009
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 41
Dieta: alimentatie echilibrata
Date: 170cm, 75kg
Mesaje: 7.372
Aprecieri acordate: 4.845
Am fost apreciat(a) de 4.016 ori in 2.323 mesaje
Implicit Re: Le journal de Kclaudyia - oh la la

Azi a fost no meat day..
Dimineata am mancat lapte batut cu fructe uscate (merisoare, kiwi, stafide, caise) si cateva bucati de caju, la pranz o salata amre de naut, telina, rosii, morcov, ardei gras rosu, ulei de masline si otet.
La gustare am niste nuci si caju crud..
Habar nu am ce sa mananc la cina, inainte de sala, deja am mancat cam multi carbo si parca as manca ceva proteine, cred ca bag niste peste afumat, dar mi-e sa nu-mi pice greu la sala..
Dupa sala,as usual shake proteic.

Am uitat sa va zic ca am fost in Auchan, la Brasov.. moaaama cat de misto e.. noi nu avem aici in BC.. si am dat iama la produsele vrac, mi-am luat o gramada de ceaiuri, verde cu fel si fel de fructe, ghimbir, lamaie, ceai de rooibos cu fructe, iasomie, trandafir.. si in foiecare seara imi fac cate un ceai, e minunat de bun!
Mi-am luat hrisca, quinoa, mix de fructe uscate (caise, kiwi, banane, ananas, merisoare, cu caju si migdale prin el), naut, caju crud (asta a fost scump tare, 170 de g - 11 lei si ceva )
Am ajuns si la Decathlon.. OMG..!! Heaven! Noroc ca nu mai aveam bani la mine ca sigur ii cheltuiam pe toti Mi-am luat un bidon ptr apa, o coarda, un tricou roz de sport si un hanorac fluffy
Adidasi nu am gasit cine stie ce oferte si modele.. Am vazut si un heart rate monitor, la 85 de lei, nu mai stiu de la ce firma, ceva cu G.. M-a intepeat inima ca nu mi l-am luat eh, maybe next time..

Am ajuns si la DM si mi-am facut stocul de cosmetice Am vazut ca au si produse bio, mi-am luat niste batoane cu amaranth expandat si o punga de taitei din fasole mung..

Kclaudyia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1993 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1476 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1219 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Kclaudyia; 11 feb 2014 at 14:43:29.
Acest membru apreciaza mesajul lui Kclaudyia:
rommyna (11 feb 2014)