View Single Post
  #4464 (permalink)  
Vechi 11 feb 2014, 17:06:28
Kclaudyia's Avatar
Kclaudyia Kclaudyia este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 05 nov 2009
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 41
Dieta: alimentatie echilibrata
Date: 170cm, 75kg
Mesaje: 7.372
Aprecieri acordate: 4.845
Am fost apreciat(a) de 4.016 ori in 2.323 mesaje
Implicit Re: Le journal de Kclaudyia - oh la la

Citat:
Anterior postat de anqutz Vezi mesajul


Ma bucur ca iti place pudra la gust. Si eu am tot vazut ca o masa prea antrenament poate consta din paine integrala, unt de arahide si felii de banana. Mie imi merge la inima combinatia asta. Si in 5 min e gata preparata si mancata gustarea. O sa imi cumpar si eu niste ananas sa incerc sa-mi pun in shake.

M-am reintors la sala mea. Au renovat-o, are echipament nou, e mai incapatoare. Daaaar, mi s-a urat de orele de group fitness asa ca de saptamana viitoare voi merge in sala de forta. Bine, si aia are echipament mai nou si mai mult. Mi-am alcatuit eu un program cu 4 zile/sapt + o zi extra de yoga, daca reusesc sa ajung. Si ma gandeam sa merg direct dupa munca, ca sa evit aglomeratia si sa mai economisesc niste timp. Voiam sa incep de sapt asta, dar azi merg la sala cu o colega si joi cred ca merg cu prietena mea cea mai buna.
Sincera sa fiu nu m-a dat pe spate combinatia unt de arahide + banana, cred ca e cam sarat untul meu de arahide si de asta

Ce ore de group fitness? Te referi la Body Pump? Mai asa e, la un moment dat te plictisesti si chiar e recomandat sa faci altceva, sa diversifici.. Ce ore mai sunt la sala?
Yoga faci acasa? Eu n-am mai facut de vreo 2 sapt yoga si ar trebui sa fac.. Cred ca sambata sau duminica, cand de obicei am zi de pauza la sala..

Si ptr mine e mult mai convenabil sa ma duc dupa munca, dar orele tipei la care ma duc eu sunt de la 8 si sunt nevoita sa merg de la 7.. Am facut odata tampenia sa fac 3 ore odata, de la 6 la 9, si a doua zi de abia ma tineam pe picioare asa ca nu mai risc..

Eu azi iau pauza de la sala, pleaca al meu maine in delegatie si trebuie sa il pregatesc, plus ca pana se intoarce el vineri seara am timp sa ma duc la sala.
Kclaudyia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1993 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1476 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1219 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]