View Single Post
  #4497 (permalink)  
Vechi 19 feb 2014, 10:05:46
Kclaudyia's Avatar
Kclaudyia Kclaudyia este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 05 nov 2009
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 41
Dieta: alimentatie echilibrata
Date: 170cm, 75kg
Mesaje: 7.372
Aprecieri acordate: 4.845
Am fost apreciat(a) de 4.016 ori in 2.323 mesaje
Implicit Re: Le journal de Kclaudyia - oh la la

Citat:
Anterior postat de danyella2008 Vezi mesajul

Te anunt ..te anunt...sa vezi ce vacutza m-am facut ...si nu exagerez...stiu ca nu-i de ras...dar na

Stii ca eu nu mananc exemplar... trisez des...combinatii aiurea...dar toata mancarea o fac rapid ...astazi am in meniu pulpa de pui la gratar cu salata verde, deseara ciuperci umplute (ceapa rosie, codite ciuperci, praz, chilli si putin cascaval)..am mai facut ciuperci umplute cu spanac..au fost destul de ok si se fac repede .. am mai facut ficatei, salata orientala fara maioneza, pateu de linte...mancaruri simple .. Aaaa..mi-am amintit .. intr-o dimineata mi-am facut un soi de clatit...jumatate de banana mixata cu un ou...au fost bune...si dulci...nu am mai pus nimic pe ele..mi-au iesit vreo 3 mici

M-am bucur ca ai reusit sa-l surprinzi pe al tau placut ..si ca v-ati distrat...

Si eu am probleme cu lactatele si glutenul...dar incerc sa le reduc...imagineaza/ti ca eu zilnic mananc un iaurt...rar sa nu fie in meniu ... laptele l-am resus..fac migdale si acum vreau sa incerc si cocos... Acum clar ca nu poti renunta la toate..sunt multumita daca nu ma ating de seminte prajite, pufuleti si snickers..moartea mea
Si eu am facut clatitele alea, sunt bune.. LE mancam cu lapte batut..
La gluten nu am intoleranta, dar nu ma ajuta la slabit.. Daca nu mananc gluten slabesc mult mai repede. Am ales sa consum pesmeti din secara 21% fibre.
Desi ma mai apuca cateodata pofta de paine, mai ales cand isi cumpara al meu ciabatta si miroase asa de frumos.. mai iau cate o bucata..
A si imi place tare mult mamaliga, am zis ca in weekend am sa imi fac peste "prajit" (adica in tigaie de ceramica, fara ulei) cu mujdei si mamaliga..

Lapte de cocos mi-am facut si eu aseara, dar data viitoare o sa pun mai putina apa. Imi place mai mult decat cel din migdale.

Vai nu-mi zi de pufuleti si seminte ca si eu am slabiciunea asta
Eu am zis clar ca nu o sa pot manca veci 100% curat, pur si simplu sunt pofticioasa

Ei lasa ca nu cred ca te-ai facut vacuta.. Ce mai zici de mine ca am 82 de cm la burta Deci am de dat vreo 4-5 cm de la burta.. Acolo am pus cel mai mult.. Ma dispera ca atunci cand pun pe mine, toata grasimea se duce fix pe burta..
Kclaudyia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1993 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1476 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1219 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]