View Single Post
  #4498 (permalink)  
Vechi 10 mai 2010, 19:09:54
mvthebest's Avatar
mvthebest mvthebest este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 24 aug 2009
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 32
Date: 165cm, 71kg
Mesaje: 13.622
Aprecieri acordate: 9
Am fost apreciat(a) de 59 ori in 49 mesaje
Implicit Re: Jurnal Anqutz - sport si dieta pentru corpul ideal

Citat:
Anterior postat de anqutz Vezi mesajul
Hello fetelor! Mi-at tinut bine pumnii!

A fost bine, ne-a dat un singur subiect. Am cam incurcat eu 2 concepte apropiate: planul de managenent al crizei cu planul de comunicare de criza, am scris vreo 2-3 elemente din primul si in al 2-lea. Sper sa nu ma depuncteze mult. Doar Sf Cinci sa primesc si sunt fericita, desi am scris 4 pag.

Acum ma duc sa ma spal si sa ma pregatesc, ca vine iubi. Si apoi sa mannac ceva, ca azi am luat doar MD, niste sunca de pui si vinete. De azi sunt cumintica. Numai ca nu imi e foame deloc. Am ajuns asa de franta acasa ca am si uitat sa mananc, m-am dezbracat m-am trantit in pat si m-am trezit acum 5 min.

Si inca ceva. Imi anunt cu rusine renuntarea la luna fara dulce. Ieri am mancat 3 linguri de inghetata pt ca muream de pofta. O ora intreaga, in loc sa ma concentrez la invata, numai la asta m-am gandit. Si cum de acum si pana la licenta o sa am de invatat zilnic, trebuie sa acopar in fiecare zi 80 de pag (sa le sintetizez) ca sa fac fata, nu vreau sa ma frustrez si in loc sa stau sa invat sa ma gandesc la cioco sau la mai stiu eu ce. Sau sa nu imi pot face o cafea care s ama tina treaza pt ca nu o pot indulci, deci nici bea. De azi sunt strict la SB, dar care mai perimite si dulciuri, in cantitati mici, cu indulcitor. Cu rusine, ma declar invinsa.
Sigur ve-i lua peste cinci

Nu esti invinsa,eu te declar castigatoare. In primul rand tu ai format acel subiect iar pe mine m-a ajutat mult. Si ai tinut prima luna si inca aproape alta luna. Deci esti o invingatoare Sunt fete care cedeaza dupa primele zile. Si sunt sigura ca ai m-ai avut pana acum multe tentatii.

Eu m-ai bine gust ceva dulce acum,decat dupa sa ma infulec cu toate

Iti doresc o seara frumoasa alaturi de iubi
mvthebest, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2214 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1697 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]