View Single Post
  #45 (permalink)  
Vechi 04 ian 2012, 20:35:57
Diana32's Avatar
Diana32 Diana32 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 14 dec 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 42
Dieta: Dukan
Date: 153cm, 61.7kg
Mesaje: 4.130
Aprecieri acordate: 10
Am fost apreciat(a) de 4 ori in 4 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 60-70 kg (IV)

Citat:
Anterior postat de jessik Vezi mesajul
fetelor.. ce faceti? la mine e dim.. ma-m trezit cam obosita, de fapt de ieri sunt.. am muncit mult.. afara ploua de zile intregi.. dar vreau sa ma odihnesc azi.. ca is libera.. si sa merg la sala mai dupa masa..
vreau sa fiu optimista anul asta.. asa ca fi-ti vesele fetelor, fara
life is good! haha asa zice o tanti d ela mine, care e in varsta are 65 de ani, si e mereu vesela..eu lucrez la un fast food important.. hihi..
chiar daca sunt fete noi in grupa... si eu tot de un an am ramas la grupa asta hahah..tot imi place sa ma imprietenesc ..
azi la micul dejun evident lapte cu fulgi de ovaz..si separat un mar cu putina granola.. un fel de cereale.. si un pic de miere..am auzit ca merele ajuta la slabit, pt ca ajuta digestia, si consuma mai multe calorii decat au ele. deci mere feteleee.. si fulgi de ovaz..apa.. legume crude.. stiti voi..puteti scrie in mare ce ati mancat azi, daca atI FACUT SPORT.. CE LUCRURI ATI FACUT CARE S AVA AJUTE LA SLABIT..
Pai eu astazi am avut 200 gr de mere in meniu . Mai am de lucrat la fibre asa ca de maine mananc wasa integral si sper sa fac si ciorbita de fasole pentru ca si fasolea are fibre.
Va spun eu maine. Astazi am terminat cu mancarea si mai am de baut 400 ml apa..