View Single Post
  #453 (permalink)  
Vechi 20 ian 2012, 11:28:00
oanamagdalena's Avatar
oanamagdalena oanamagdalena este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 06 apr 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 55
Dieta: Montignac
Date: 149cm, 48.9kg
Mesaje: 3.626
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 16 ori in 14 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X

Citat:
Anterior postat de salexandre Vezi mesajul
oanamagdalena nu e drept adica te chinui te strofoci, faci sacrificii si dupa ce ajungi unde vrei nu se termina. Trebuie sa muncesti toata viata asta.

Eu in ultimul timp cred ca am devenit cam obsedata ca nu ma gandesc decat la cum sa mananc sanatos si ii fac teoria chibritului si sotului meu. Saracul s-a saturat sa ma auda.
Ma bucur insa sa vad ca, copiii mei mananca de toate ce fac pt mine, hrisca, prajitura de tarate, nu zic nu decat la naut pana acum. Ce bine ar fi sa se obisnuiasca sa manance sanatos de mici. Eu ii invat si aici e usor pt ca toata lumea mananca legume crude, merg cu morcovul si ardeiul rosu la ei.
Cand ii vad in tren scot cate o cutie cu rosii, castravete, morcov si ardei rosu si rontaie acolo de zici ca sunt cipsuri si ciocolata. Inca nu m-am obisnuit. Copiii mei la fel sunt sper sa dureze naravul.
Asta-i mare lucru,pt. ca uneori te apuca toti nervii cand auzi pe cate cineva sa face bascalie ca esti la dieta...cand incepe careva cu..."ce te mai chinui atata cu dieta?Las-o incolo de dieta,ce,toata viata esti la dieta?"si te tot imbie sa sevesti cate un dulce nepermis sau mai stiu eu ce,de-ti vine sa cedezi nervos!
P.S.: e f. bine ca iti educi copiii de mititei sa pape sanatos!Cu sotul meu nu am nicio sansa,dar baiatul mananca si el brocoli,avocado,mereu mananca si din ce gatesc eu de dieta...Bine,majoritatea timpului gatesc Monti pt. toata familia,dar sotul meu nu ar renunta in veci la cartofi sau orez...asa ca mai apar si destule zile in care gatesc separat

Ultima dată editat de oanamagdalena; 20 ian 2012 at 11:30:25.
Răspuns cu citat