View Single Post
  #46 (permalink)  
Vechi 07 ian 2022, 09:04:50
lucia ely's Avatar
lucia ely lucia ely este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 08 mai 2010
Locaţie: *~*, Romania
Vârsta: 31
Dieta: personalizata
Date: 152cm, 92kg
Mesaje: 7.694
Aprecieri acordate: 529
Am fost apreciat(a) de 904 ori in 658 mesaje
Implicit Re: Un nou fluturaș..

Citat:
Anterior postat de butterfly30 Vezi mesajul
Mi-am dat seama de ce nu scriu meniuri :de lene. Pentru ca mănânc mese cu câte puțin din toate, plus ca gust cât gatesc, mai gust ce le pregătesc la copii, etc, și nu am răbdare sa notez tot, uneori nici nu țin minte. Ce ar fi de notat: seara am episoade de binge..sau in fine, nu episoade cât tentative.. Ma duc în bucătărie convinsa sa rup frigiderul și ma opresc după o felie de pâine cu unt sau o felie de chec. E bine ca deocamdată reușesc sa ma opresc. Îmi înec toate frustrările în mâncare, îmi oblojesc toate rănile cu mâncare...
Am mâncat ok, nu dietetic ci normal:friptura, pastrama, lactate, murături, legume gătite, am fost echilibrata și cu Carbo, deocamdată sunt mulțumită. A cam plouat la noi, cu greu am reușit 6000 de pași zilnic, sport deocamdată nu.. Săptămâna viitoare începe școala și timpul se reduce și mai mult.
Bună dimineata! Am avut și mai am și eu multe episoade asa, dar din fericire rare. Acum câțiva ani erau de câteva ori pe săptămână, aproape zilnic.
M-a ajutat f mult o carte, când mancarea tine loc de dragoste. Si mai este capcanele mancatului emoțional am început-o, dar nu e gata.

Vei reuși, ai răbdare cu tine. Si cel mai important, ceea ce îmi spune mie o prietena tot mai des, fii mai blândă cu tine, nu te mai critica asa de des, încearcă sa vezi lucrurile bune. Si când simți ca nu mai poți chiar dacă mai poți puțin cu siguranță, trage aer în piept, și ia o mica pauza de relaxare. Chiar și juma de ora.

Stiu ca poți.
Sa ai o zi minunata. p.s scuze pt roman.
Urmatorii 3 membri au apreciat mesajul lui lucia ely:
adinico (14 ian 2022), butterfly30 (07 ian 2022), lidiuta (07 ian 2022)