View Single Post
  #46 (permalink)  
Vechi 20 oct 2009, 21:23:41
delx's Avatar
delx delx este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 07 sep 2009
Locaţie: timisoara, Romania
Vârsta: 40
Dieta: dieta hipocalorica - 1000-1200 cal
Date: 168cm, 89kg
Mesaje: 50
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: jurnalul meu de la A la Z

Uf, ca nu am mai apucat sa mai scriu...

am continuat tot asa doar ca ultimele 2 zile am mancat iaurt si cate un mar la lucru si cand am ajuns acasa am mancat cate o ciorba excelenta de pui facuta de prietenul meu.

am facut abdomene si tricepsi si pentru buna mea dispozitie psihica am luat legatura cu prieteni mai vechi cu care nu vorbisem de ceva ani. recomand, face bine la suflet si in loc sa ingurgitam diverse, mai bine stam la telefon.

in rest... nimic nou. astept data de 25 sa imi iau iara masurile sa vad ce si cum mai e. parca vad ca o sa am parte de dezamagire dar aia sper ca nu ma va opri din dieta. cu timpul ma gandesc ca chiar daca nu se vede imediat, daca continui sa mananc intre 1000 si 1200 de calorii si fac miscare cata pot si am timp, se va vedea peste ceva timp... hopefully.

va pup, fetelor, ma duc sa imi plimb animalutul.
delx, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1898 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1381 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1124 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]