View Single Post
  #4610 (permalink)  
Vechi 02 dec 2012, 13:03:02
Fulguta's Avatar
Fulguta Fulguta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 15 mar 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Mancat sanatos si sport
Date: 165cm, 56kg
Mesaje: 7.578
Aprecieri acordate: 851
Am fost apreciat(a) de 2.062 ori in 565 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 11

Inca nu am plecat ,mai fetelor aseara am visat urat rau ,cred ca unde mi-a fost rau si am adormit greu am visat ca mi-au cazut toti dinti si din ce am citit pe net nu este bine deloc ,nenorocire,boala ,moarte in familie ....treaba e ca mi-au cazut toti ,am o stare asa proasta ,dar incerc sa-mi revin ,bine ca nu i-am spus mamei mele ca ea crede in vize ceva de speriat mai rau ca la ea ce viseaza se si intampla ,asa ca o sa tac,i-am zis decat ingerasului ca nu puteam tine in mine se vede pe fata mea ce simt ,gata pana maine uit !
Citat:
Anterior postat de sherpika Vezi mesajul
Asa, pentru mine pulpe de pui cu ciuperci ( cu usturoi, putin ulei de masline si vin alb sec) la cuptor, de ziua nationala fasole cu putina costita si carnaciori de oaie si vita (de la arabi, o nebunie, carne macra si i-am facut pe gratar) si pentru pofticiosi si alti invitati, macarons lamaiosi (cu crema de lamaie si migdale).
Mari dar cum poate sa arate mancarica ta ,l-am chemat pe al meu si nu-si mai dezlipea ochii ,ma intreba si in farfuria aia ce este ,nu am papat niciodata macarons cred ca sunt deliciosi .As gati si eu cu vin dar din cauza ingerasului nu pot ,nu are voie cu toate ca stiu ca se evapora la gatit .
Citat:
Anterior postat de Kamyy Vezi mesajul

De ieri ma apuca iarasi starile alea de rau,oare sa fie atacuri de panica cum au spus medicii??Am citit pe net despre ele...dureaza cateva minute apoi dispar....de ieri iau niste medicamente pt ameteli....poate altele sunt cauzele ametelilor...pt ca toate,absolut toate analizele si controalele sunt ok.
Iubita stii ca si eu patesc la fel ,dar in ultimul timp vad ca au disparut ,la mine apar mai mereu in perioade cand am crize de durere si ma sperii ,alea sunt groaznice ,chiar jur ca mor ,asta este senzatia care o simt mai ales cand ma ia din somn si imi bate inima sa iasa din piept ,of este groaznic stiu ca si Angi mai avea asa ,iubitele mele ce ne facem noi cu viata asta ne mananca sanatatea ,Kamy eu nu am mai luat nici un medicament de atunci de depresie si cred ca asa mi-am revenitstii ca le luam pe cele pe care le stii si ai citit si tu ca nu prea au reactii adverse ,sa vezi ce simteam dupa o saptamana se dadea o batalie in mine starea mea nebuna si starea de calm care imi era indusa de ele ,am renuntat si a fost bine ,ai incercat sa nu iei nimic o perioada scurta sa vezi cum te simti .
Citat:
Anterior postat de Kamyy Vezi mesajul
Am pus acum o poza cu patul........sa vedeti ce frumos e.....
Acusica merg sa- l vad ,sa va fie de folos !
Citat:
Anterior postat de sherpika Vezi mesajul
Hmmmm, "mansarda" asta a noastra lucru tare ciudat mai e Dragalasa, eu iti pot spune doar sa stai linistita, atat cat poti, sa-ti gasesti lucruri frumoase de facut si totul va fi bine
Cata dreptate ai ,dar problema mea este cum si cand ,noroc cu gatitul ca imi ocupa mult timp !
Citat:
Anterior postat de Kamyy Vezi mesajul

Asa e sa stii.....sapt viitoare joi imi pun unghii u gel,ceea ce imi doresc mult.......
Abia astept sa vad poze cu ele ,mai ales ca ai zis ca ai mai avut si nu ai avut probleme !
__________________

Fulguta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2076 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1559 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1560 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui Fulguta:
sherpika (02 dec 2012)