View Single Post
  #4740 (permalink)  
Vechi 19 iun 2013, 21:04:34
Luckycoin's Avatar
Luckycoin Luckycoin este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 11 feb 2011
Locaţie: Cluj, Romania
Vârsta: 34
Dieta: weight watchers, Dukan
Date: 169cm, 60.6kg
Mesaje: 198
Aprecieri acordate: 42
Am fost apreciat(a) de 42 ori in 24 mesaje
Implicit Re: Regimul Dukan ( partea 3 )

Citat:
Anterior postat de glimmer Vezi mesajul
Am o intrebare mare de tot pentru voi in seara aceasta: daca opresc Dukan si continui cu hipocalorica (totusi high protein si low fat) voi pune inapoi totul? Eu ma gandesc ca nu neaparat pentru ca fac si sport si vreau sa continui un stil de viata sanatos, dar am zis sa cer si parerea voastra.
Eu cred ca doctorul are perioada de consolidare mai mult pentru persoanele care au nevoie de instructiuni fixe si ar reveni la vechiul stil de viata fiind amagiti de kg pierdute rapid in perioada de atac si evident ar pune tot de dinainte de atac inapoi daca nu continua cum trebuie..
Salut Glimmer. Dukan nu a gandit perioada de consolidare doar pentru o categorie de persoane ci pentru toti care a tinut dieta. Ideea de baza consta in felul urmator si asta se aplica la toate dietele, sa-ti explic: Tu ai dat jos cu dukan cateva kg si le-ai dat destul de repede.Corpul tau nu a apucat sa se obisnuiasca cu noua greutate si se simte amenintat. Gandeste-te daca ti-e iti plac merele de exemplu si vine cineva si ti le tot ia, data viitoare cand mai cumperi mere iti pui doua deoparte, nu?(ce explicatie filozofica)
Asa e si corpul tau...tu i-ai luat intr-o perioada scurta din energia stocata pentru "zile negre" si a ramas cu depozitul aproape gol. cand tu o sa incepi sa mananci mai de toate el se va grabi sa-si umple depozitul prima data pentru data viitoare cand o sa-ti mai treaca prin cap sa-i furi toata marfa.
Oricum daca treci la consolidare ai voie sa mananci destul de multe lucruri si foarte sanatoase si singurul meu sfat e ca le-ai putea combina: ca mananci sanatos dar sa tii cont de unele principii dukan cum ar fi o portie de amilacee pe saptamana de exemplu
__________________
Luckycoin, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1834 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1317 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 801 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui Luckycoin:
di3rvcil (20 iun 2013), Merisor (20 iun 2013)