View Single Post
  #49 (permalink)  
Vechi 16 mar 2010, 13:23:02
erato's Avatar
erato erato este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 27 oct 2009
Locaţie: Pe malul Dunarii..., Romania
Dieta: personalizata
Date: 164cm, 56kg
Mesaje: 666
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Sa vorbim despre alimentatia sanatoasa

Grea intrebare astai chiar m-a pus pe ganduri. Acum imi dau seama ca din dorinta de a fi acceptata si nu privita ca o ciudata mai fac compromisuri in tot ceea ce inseamna alimentatie sanatoasa. Nu beau cafea, alcool decat f. rar, sucuri din comert, nu fumez si intotdeauna, la intrebarea "Ce bei?" raspund timid si cu jumatate de gura "apa". Si sunt privita ca o ciudata
Ma intereseaza de aprox 1 an jumatate sa fac sport si sa mananc sanatos. Imi pare rau ca nu am fost mai consecventa cu sportul ca acum as fi fost mult mai multumita si poate mai sanatoasa.
Singurul loc unde mai gresesc si ma conformez majoritatii este alimentatia. Desi incerc sa ma tin departe de tot ceea ce inseamna alimentatie sanatoasa( fara prajeli, fara alimente procesate din comert, fara dulciuri din comert si junk-food, fara tot ce inseamna alb: faina alba, orez, zahar, fara cereale rafinate etc) din comoditate, din pofte nesanatoase, din politete prost inteleasa mai consum uneori si alimente interzise. Cum le consum, cum se cunoaste asupra pielii si tonusului.
erato, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1833 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1316 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1317 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat