View Single Post
  #4902 (permalink)  
Vechi 30 iul 2012, 15:28:08
Ihaveambition's Avatar
Ihaveambition Ihaveambition este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 18 iul 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Date: 162cm, 64.1kg
Mesaje: 23
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 60-70 kg (V)

Hello Slabutelooor ! Aterizez si eu pe aici ca musca in lapte , sper sa ma primiti si pe mine . Nu ma mai suportam ,asa ca de o saptamana am inceput sa fac spooort si de ieri m-am apucat si de o dieta. Sper sa functioneze; de fapt , nu sper - TREBUIE sa functioneze ! Deja ma simt mai usurica si se observa o schimbare.

Ceea ce ma enerveaza foarte tare e ca eu vreau sa imi lucrez picioarele , dar imi e destul de greu. Pe scurt , am avut un accident cand eram mai micuta si nu am putut merge cam un an asa.. si na.. s-au adunat kilogramele. Din cauza operatiei , nu am putut practica niciun sport tra lala si nici acum nu pot sa alerg sau sa fac prea mult efort cu piciorul in cauza.

Incerc totusi sa nu ma plang ca din cauza accidentului sunt asa bla blaa si sa ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca sunt in viata ,pentru ca am ambele picioare si pentru ca pot merge normal. Cu toate astea , incerc sa trec peste si sa nu imi pierd speranta .. dansez prin casa asa cum pot + fac cateva exercitii care sa imi solicite si picioarele..

Sper sa revin cu informatii favorabile si mult succes tuturor la atingerea kilogramelor dorite !
__________________
Cat timp nu incetezi sa urci , treptele nu se vor termina.
Franz Kafka*
Ihaveambition, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2092 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1575 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]