View Single Post
  #4963 (permalink)  
Vechi 22 mar 2012, 15:39:52
nicoles23's Avatar
nicoles23 nicoles23 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 08 dec 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Dieta: Incerc sa maninc sanatos :)
Date: 163cm, 58.8kg
Mesaje: 1.004
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 5 ori in 3 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

Citat:
Anterior postat de aleka008 Vezi mesajul
Si asa eram si eu, imi era mie frica sa mai mananc branza sau lapte de la tarani, dar m-am lecuit. Ai vazut ca au facut analize la produsele lactate si mai bine de 50% nu contin numai ce scrie pe eticheta? Baga in ele toate prostiile, de la faina la gelatina si prafuri din grasimi animale.. bleah De la 1 an o sa-i dau si Ilincai branza sau smantana de la piata, momentan ii dau ambalata.
Iaurt si lapte ii iau Oke sau Pilos (de la Lidl).

da suntem diferiti...si cred ca e bine asa . Eu la fel am citit un articol despre ce porcarii sunt in laptele din comert si sincer am zis eu ca eu, dar copilul meu de ce sa inghita toate porcariile de lapte, albite cu faina, lungit cu apa si mai stiu eu ce. Asa ca iau e la tarani, stiu de la cine iau, cum creste animalul si il fierb bine laptele nu il dau crud evident.
Sincer va zic, dupa ce maninci o smantana de casa sau bei un lapte de vaca de la tarani, itit dai seama ca ce e in comert e foarte departe de ce trebuie sa fie.

Eu de la 2 ani l-am tercut pe sabi pe lapte de vaca initial UHT 3,5% dar acuma de 1 luna i dau doar de la vacuta lu vecinu lu tata de la sat .

__________________
nicoles23, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Răspuns cu citat