View Single Post
  #5 (permalink)  
Vechi 18 oct 2012, 22:35:07
elene94's Avatar
elene94 elene94 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 16 oct 2012
Locaţie: C, Romania
Vârsta: 30
Dieta: nothing
Date: 166cm, 53.8kg
Mesaje: 492
Aprecieri acordate: 149
Am fost apreciat(a) de 146 ori in 117 mesaje
Wink Re: Jurnal elene94 - sunt slabă-sunt slabă

Da, știu regulile, combinațiile de alimente, de când am intrat la liceu numai pe cicluri de dietă-dezmăț am fost, excepție făcând 2 perioade din ultimii 2 ani când am reușit să ating 51kg și să le mențin mai mult de o luna de zile(prima dată eram îndrăgostită și nu-mi ardea de mâncare fiindcă vroiam să fiu cât mai slabă pt el, iar cu capul în nori cum eram nu îmi mai păsa de mâncare; a2a oară a fost prima mea vară la mare cu prietenii, și m-am pus calumea pe treaba: mancare puțină și sport, nu știu cum am reușit).

Trebuie să mă reculeg..să îmi găsesc un obiectiv. În legatura cu sportul mă gândeam să-mi achiziționez o bicicletă eliptica, am mai citit pe aici că folosesc fetele.. e o investiție pt mine fiindcă aș lua-o din bănuții de buzunar strânși, așa că încă ma gândesc dacă se merită. Mă gandesc s-o folosesc după ore în timp ce ma uit la un serial..mă și relaxez.

Aa, și pt metabolism am deprins o rezistență foarte mare la mâncărurile picante. Pun cantități grozave de cilli(piper roșu) în tot ce prind, de obicei omletele. Mă apucă lăcrimatul dar parcă simt cum arde în 30min-1h.
Acest membru apreciaza mesajul lui elene94:
Rallara (19 oct 2012)