View Single Post
  #50 (permalink)  
Vechi 08 dec 2011, 09:38:39
Zoe's Avatar
Zoe Zoe este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 08 iun 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: mâncat normal
Date: 172cm, 81kg
Mesaje: 7.741
Aprecieri acordate: 11.153
Am fost apreciat(a) de 10.566 ori in 5.268 mesaje
Implicit Re: Provocarea "minus 3 kg"

Citat:
Anterior postat de deadcountess Vezi mesajul
Problema mea e ca am zile in care sunt 24 de ore la munca, nu ajung 2 felii. Paine hipoglucidica? Spune-mi, te rog, detalii, nu stiu nimic despre ea.
Mda, pentru 24 de ore nu prea ai cum să te ajuţi din sendvişuri. Fă şi tu mai multă mâncărică odată, ori fă-ţi rezerve de chestii sănătoase în frigi, de mai multe feluri (ca să nu te plictiseşti cu aceeaşi mâncare mai multe mese la rând). Eu am şi carne macră, de pus repede în tigaie sau la abur, şi peşte (conservă şi congelat sau afumat), şi verdeţuri (care ţin în medie 4-5 zile, deci pot să-mi fac un refill la sfârşitul săptămânii), şi lactate (iaurt, br. de vaci, telemea mai slabă). Plus ceva verdeţuri în congelator, tot pentru pus la abur (fasole verde, broccoli, conopidă, de-astea) - şi mai mult de 20 de minute nu durează să se facă.
Hipoglucidica are mai puţini carbo decât pâinea obişnuită (de ex. la Bongrana pâinea graham are Calorii: 258, Grăsimi: 4, Carbohidraţi: 45, Proteine: 10, Fibre: 3, iar cea hipo are Calorii: 244, Grăsimi: 4, Carbohidraţi: 32, Proteine: 19, Fibre: 11). Sigur, există şi alte alternative de pâine cu puţini carbo, cum e cea Ultrafibre, tot de la ei, cu Calorii: 243, Grăsimi: 4, Carbohidraţi: 35, Proteine: 15, Fibre: 7, adică tot pe acolo.
Am dat exemplu de la Bongrana pentru că din asta am mâncat în ultima perioadă şi a fost OK.
__________________

love yourself, trust yourself.
what is the kindest thing I can do for myself right now?



Zoe, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Zoe, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2025 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1508 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat