View Single Post
  #506 (permalink)  
Vechi 02 oct 2010, 10:24:49
Fulguta's Avatar
Fulguta Fulguta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 15 mar 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Mancat sanatos si sport
Date: 165cm, 56kg
Mesaje: 7.578
Aprecieri acordate: 851
Am fost apreciat(a) de 2.062 ori in 565 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 05

Citat:
Anterior postat de danasonrisa Vezi mesajul
Buna dimineata, dragele mele! Cred ca am probleme cu somnul. Este a cincea noapte cand adorm greu si ma trezesc devreme. Sunt treaza de la ora 2,30 desi m-am culcat la 00,15. La 6 plecam la ai mei. Am citit despre cauzele insomniei. La mine s-ar putea sa fie din cauza ca stau mult la computer. Astept parerile voastre. Ma intorc duminica seara. Pana atunci nu folosesc deloc computer sau tv.
Va doresc un weekend excelent si va pup cu drag!
Draga Fulguta, am vrut sa iti scriu in jurnalul personal dar nu stiu care e. Ma bucur ca a inceput bine weekend-ul tau! Vroiam sa iti spun ca am descoperit ca suntem in aceeasi zodie. Mi se parea ca e ceva la tine... Te pup
Buna Dana ,imi pare rau ca nu te-ai putut odihnii ,sper sa gasesti o rezolvare ,eu am incercat si cu miere ,lapte,ceaiuri......dar cand nu vrea somnul sa vina nu vrea ,eu cred ca este stresul de zi cu zi !
Ce alegere buna ai facut fara Pc si Tv cateva zile ,eu la tv nu ma uit deloc si la laptop stau doar cu voi ,si jocuri decat in weekend cu al meu ,in rest treaba prin casa ,cumparaturi,drumuri....si uite cum a trecut ziua si nu apuc sa deschid tv .
Eu nu am jurnal separat ,aici este casuta mea draga ,asa am inceput de la inceput cu primele fete care nici acum nu avem jurnal si asa o sa ramanem ! Ma refer la mine,Aly,Crina,Angela si Roxy ! Asa ca daca vrei sa-mi zici ceva ,poti aici sa o faci ,fie ca este de bine sau de rau eu nu ma supar ,de fete nu ma feresc cu nimic ! Ele stiu tot ce scriu in fiecare zi !
Esti leoaica ca mine ! Ce bine ,stii ce rea sunt ? Numai gura este de mine ! .Pup dulce si eu!

Citat:
Anterior postat de danasonrisa Vezi mesajul
Mai toata lumea a racit in perioada asta...offfff. Imi pare rau ca si tu, iti doresc insanatosire grabnica! Mananca multe fructe, pe mine m-a ajutat. Te pup
Ce zici tu de fructe eu pap zilnic si tot am racit ! Glumesc ,stiu ca sunt bune,acum mai depinde si de sistemul imunitar al fiecaruia,al meu este cam slabit din cauza pastilelor care sunt toxice ,imi pare rau ca pap atat de sanatos si sunt nevoita sa bag toxine in mine care sunt mai rele ca o mancare nesanatoasa ! Dar asta este ,trebuie !
__________________

Fulguta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2076 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1559 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1560 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]