View Single Post
  #5061 (permalink)  
Vechi 12 nov 2011, 14:54:25
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Citat:
Anterior postat de Polux Vezi mesajul
Buna Diana
Ti-am zis ca o sa ai mai putin la cantar daca nu ai avut tranzit! Felicitari, in 3 saptamani - 1 luna ajungi la greutatea din vara.
Mi se pare inuman frigul in care stai, ce zic si colegele tale? Adica te poti imbolnavi serios. parca ziceai ca dadusera drumul la caldura sau visam eu?
In privinta iritatiei de pe fata, incearca cu apa termala, calmeaza imediat sau cu un "cocktail" de extracte de plante (,usetel, galbenele, tataneasa, aloe) sau fa-ti o masca cu miere.
Te pup si felicitari pentru weekendul in care ai rezistat tentatiilor!
Hello. hello Dap, asa m-am bucurat cand am vazut....Sper sa fie si adevarat Mai vedem, vineri, la cantar, pana atunci nu ma mai cantaresc.
Da, e foarte frig....ce sa spuna colegele...Una dintre ele rezista eroic, nu zice nici car nici mar, vrea sa arate cat de puternica e si ca nu o deranjeaza nimic din ce se intampla pe aici.Cealalta e racita cobza ca si mine, ca vad ca si pe mine ma cauta iar raceala, nici nu scapasem bine...Ma doare in gat, tusesc si am nasul suuuuperinfundat.Deseara sport, ceai si apa fiartapentru picioare.
Iritatia tot de la frig e, si mai simt si uscaciune asa, parca e mai uscata ca niciodata fata mea....O sa dau cu crema multa deseara, asa am aplicat si de dimineata, machiaj nici nu am mai pus, doar crema de zi.....

Hopa, nu ma felicita, ca mai e din weekend, destul de mult.Mai ales ca acasa ma asteapta miros, si nu numai, de chesc....Trebuie sa rezist eroisc.Si daca nu rezist, macar sa ma opresc la o feliuta.Desi mi-ar placea sa iau doar o gura, apoi sa imi pastrez 2 feliute pentru md maine.Cu iaurt.Nu cred ca e bai

Tu ce mai zici scumpa mica?Hai, ca eu am palavragit destul
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]