Subiect: Rina 90" s
View Single Post
  #507 (permalink)  
Vechi 18 iun 2010, 21:31:31
RaluRalu's Avatar
RaluRalu RaluRalu este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 14 iun 2010
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 44
Date: 164cm, 61.3kg
Mesaje: 3.563
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: !

Citat:
Anterior postat de nicoleta100 Vezi mesajul
RALU multumesc de incurajariMi-as fi dorit sa pot tine toata ziua fara abatere dar se pare ca este mai greu decat credeam sau decat ma asteptam eu! Tu in ce zi esti? Mi-as dori sa ajung macar la greutatea ta !!! sper sa slabesc cat mai mult in cele 2 luni de rina care mi-au mai ramas pt ca sotul meu a zis ca daca slabesc sa ajung macar in jur de 80 kg va tine si el cu mine inca o tura de rina's 90 (alte 90 zile).Eu am de gand sa renunt la faza de mentinere a rina (90 zile doar cu fructe la micul dejun) pt ca m-am obisnuit sa mananc asa pe zile si nu as vrea sa ma ingras inapoi ce dau jos pana atunci! vedem noi ce va fi! te pupsi te cu drag !SLABIRE USOARA!
Sincer, nu trebuie sa te ingrijorezi pentru ziua de azi. Chiar ai rezistat super De as rezista si eu asa in ziua de apa , ar fi super Dar eu mai am mult pana la prima zi de apa. La mine astazi a fost abia a patra zi de dieta, zi de vitamine Pana acum sunt foarte mandra de mine ( si de colega mea de suferinta 1Diana... am inceput amandoua in aceeasi zi Rina's 90 si ne sustinem reciproc ). Nu am facut inca nicio abatere dar mai am timp Cel mai greu imi este seara, dupa ce iau cina Dar ma ajuta faptul ca beau multa apa si incerc sa fac cat mai mult sport Asa mai uit de pofte Pe 23, eu si 1Diana, avem prima cantarire Am emotii de pe acum.
Eu sunt sigura ca vei reusi sa ajungi la greutatea dorita! Totul este sa ai vointa, sa nu renunti si sa crezi in tine. Chiar astazi am citit ceva pe net despre puterea gandului. Eu chiar cred in asta. Asa ca, draga mea Nico, nu inceta sa-ti spui clipa de clipa ca esti o invingatoare si ca o sa reusesti sa slabesti, ca vei fi o slabuta. Si lucrurile sunt rezolvate pe jumatate. Nu degeaba cei care se trezesc dimineata si isi spun in oglinda ca sunt cei mai frumosi, mai inteligenti, etc., au si realizari pe masura. Daca tu nu crezi in tine, atunci cine?!
Si pe mine ma incanta aceasta dieta... Imi place cum sunt impartite zilele si ca nu este chiar atat de stricta ca o dieta disociata clasica.
Te pup, scumpa si iti doresc o dimineata superba maine, cu cat mai multe kg in minus!!!
RaluRalu, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
RaluRalu, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2060 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1543 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1027 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]