Subiect: Jurnal Silvy
View Single Post
  #51 (permalink)  
Vechi 20 feb 2011, 08:52:01
silviy's Avatar
silviy silviy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 03 sep 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 41
Dieta: hipocalorica
Date: 167cm, 51kg
Mesaje: 61
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Silvy

Buna Andra Aly, Dio,


imi cer scuze ca am disparut pentru un tomp asa indelungat, dar am fost plecata din Bucuresti cu niste conferinte si am avut o perioada foarte-foarte ocupata la munca, astfel incat nici meniurile nu am avut timp sa le mai postez si in plus nu aveam acces tot timpul la internet si cantar.
Ca si kg, m-am mentinut tot la 46 desi am mancat cam haotic, unele zile mai mult, altele nu avea timp sa iau decat 2 mese, oricum am incercat sa fiu cat se poate de echilibrata, din pacate nu tine mereu doar de noi. Cand trebuie sa organizezi o conefreinta care trebuie sa iasa perfect si se termina la dupa 3...singura mea sansa era sa mananc foarte consistent dimineata si la 4 cand luam masa de pranz sa mananc cat mai bine si sanatos (am mancat aici mai mult, chiar am reusit sa mananc 2 feluri de mancare), din pacate de cele mai multe ori seara nu-mi mai era foame si din cauza oboseli...
Cu sportul stau bine zic eu, fac cam 30 min in fiecare dimineata, in special pentru muschii fesierisi picioare si pentru abdomen, si au inceput sa se vada rezultate.
Sper ca pana in iune chiar sa am un corp care atata bine.
Voi ce mai faceti? Ce noi descoperiri ati facut legat de meniurile vostre?
Si cu sportu cum merge?

Weekend placut, va pup
Răspuns cu citat