View Single Post
  #513 (permalink)  
Vechi 30 mai 2009, 11:55:05
Luna's Avatar
Luna Luna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 10 apr 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Date: 167cm, 88.8kg
Mesaje: 2.211
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 2 ori intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnal Luna - Vreau sa fiu sanatoasa

Citat:
Anterior postat de ali Vezi mesajul
Buna Luna ,da ai dreptate ,ca parca toate ni se intampla ,eu sunt un pic mai bine ,desi am mare dificultate de a ma misca ,azi sunt la munca ,ma dereanjeaza destul de mult mult statul pe scaun,sper sa treaca si sa fac fata,este vorba doar de ziua de azi ,saptamana viitoare sunt libera pana sambata .Imi pare rau ca si tu ai avut experiente neplacute cu medicii,nu cred ca trebuie sa generalizam ,insa parca cand ti se intampla te deceptionezi si dezarmezi cu totul.Iti doresc o zi minunata ,pupici
Buna, Ali
te inteleg si imi pare rau ca suferi. E dificil si contraindicat sa stai pe scaun la astfel de probleme, toata greutatea apasa pe vertebrele alea saracele. Daca poti ridica-te periodic, cat mai des si uite-te pe geam cum creste iarba Es decir, fa pauze, iti faci TIE un bine.
Nu ti se da medical pt problema asta ?
Mergi la un bazin si inoata putin, te vei simtzi bine din prima zi. Sau daca nu stii sa inozti, pur si simplu mergi in apa, fortifica bine centurile abdominala si paravertebrala, esentziale pentru sustzinerea coloanei.

Sanatate multa si recuperare rapida!

Para ti
Luna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2446 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1929 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1413 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]