View Single Post
  #54 (permalink)  
Vechi 19 aug 2010, 21:04:08
nicoleta100's Avatar
nicoleta100 nicoleta100 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă LiderSlăbuţă Lider
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 20 mai 2010
Locaţie: alba iulia, Romania
Vârsta: 42
Date: 172cm, 95kg
Mesaje: 16.596
Aprecieri acordate: 934
Am fost apreciat(a) de 451 ori in 241 mesaje
Implicit Re: O noua viata - jurnal de sarcina Mailin

Citat:
Anterior postat de DrIulia2010 Vezi mesajul
Multumesc.

Pentru mine este foarte important sa fiu la curent cu tot ce inseamna nutritie...alimentatie,diete,comportament paciente/in cazul de fata forumiste si toate aceste lucruri le fac pentru am ales sa profesez o meserie pe care o iubescnu m-as vedea facand altceva.
DR IULIA ,pot sa iti adresez si eu cateva cuvinte ,intrebari?
Am tinut dieta Rina's (dieta disociata de 90 zile),de fapt sambata este ultima zi,am slabit 11,5 kg ,cred ca as fi slabit mai mult daca as fi putut sa imi infranez pofta de dulce!!! asta este marea greseala a vietii mele:mananc multe dulciuri!!!!
incepand de duminica as dori sa incep dieta MONTIGNAC ,deoarece eu gatesc oricum zilnic ,deci faptul ce se mananca gatit mult nu ma deranjeaza si acolo se mananca si dulce (conform desigur)
intrebarea mea este :crede-ti ca pot sa incep de duminica Montugnac sau trebuie sa tin o perioada de tranzitie pt a obisnui organismul cu combinatiile de alimente??? oare ce as putea sa fac pt a nu mai avea pofte de dulce???
o ultima intrebare:
deoarece doresc sa raman insarcinata din nou(am un baietel de 16 luni) credeti ca e bine sa mananc dupa principiile montignac in timplul sarcinii?
Mailin ,scuze pt ca am intrat cu intrebari in jurnalul tau !!! dar nu stiam cum as fi putut lua legatura cu Dr Iulia!!!
DrIULIA ,MULTUMESC ANTICIPAT!!!!
nicoleta100, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2732 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2215 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1699 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat