View Single Post
  #5553 (permalink)  
Vechi 22 ian 2013, 20:40:20
RaluR's Avatar
RaluR RaluR este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 28 feb 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 39
Dieta: Montignac
Date: 168cm, 86.9kg
Mesaje: 258
Aprecieri acordate: 132
Am fost apreciat(a) de 224 ori in 94 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X

Citat:
Anterior postat de Q88 Vezi mesajul
Buna dimineata slabutelor!
Ma mai primiti in gasca voastra?
Eu nu am slabit cu monti, dar aplicand principiile lui m-am simtit mai plina de energie.
Desi organismul meu nu vrea sa piarda kg cu acest tip de alimentatie, eu vreau sa il adopt pe termen lung si foarte lung. Acest regim imi da o stare pozitiva si am impresia ca pot muta si muntii din loc.
Am uitat multe, dar saptamana viitoare listez cartile (nu pot citi pdf-uri) si vreau sa ma apuc de gatit, chiar daca nu stau foarte bine cu timpul.
Eu am slabit cu un regim hipocaloric si foarte mult sport. Si din octombrie pana in prezent fac sport in continuare si incerc sa mananc sanatos.
Sunt cat de cat multumita de felul cum arat (chiar daca in secret mai sper sa pierd 3-4 kg) si vreau sa mananc sanatos.
Acest site m-a ajutat foarte mult (calculatorul de calorii il folosesc cat de des pot, iar informatiile de aici sunt extrem de valoroase) si de aceea va rog sa ma primiti din nou in randul vostru.
Bine ai revenit!!! Admir faptul ca tu te situezi acolo unde trebuie ca greutate si cu toate astea esti atat de entuziasmata de Monti si iti doresti sa adopti regimul asta de viata pe termen lung!!!! Iti urez succes! Tine-o tot asa!!!

Citat:
Anterior postat de Antuca Vezi mesajul
Buna, fetelor!
Repede mai trece week-endul!
Am fost cuminte, nu am iesit din cuvantul lui nenea Monti!
Intr-adevar, nu imi place sa mananc dimineata. Mi se face foame cam la o ora dupa ce ajung la birou, asa ca imi adaptez micul dejun in functie de asta
Azi:
MD: 1 cafea+ 2 felii de paine cu gem de prune
P: salata cu ton
Gustari: 1 mar, migdale
O saptamana minunata fetelor!
Nu vreau sa fiu eu prima care arunca piatra, fiindca eu trag din greu sa fiu conforma in perioada asta grea in care nu sunt capabila sa-mi gatesc si mai ales acum, dupa un weekend in care mi-am sarbatorit ziua de nastere (de maine) si pe a unei prietene si am baut alcool in cantitati considerabile 2 nopti la rand. Dar tu, daca tot vrei sa ai ceva rezultate si muncesti in sensul asta, PUNE MANA SI MANANCA!!!!! Nu esti certata suficient!!! Stiu ca nu suntem toate la fel, dar eu daca mancam atat, pana seara lesinam. Dar nu asta conteaza, ci faptul ca ai slabi TU mult mai bine daca ai asculta ce ti se spune pe-aici, ca nu e prima data cand auzi asta.
O spun cu drag si fiindca imi pasa, sper ca simti asta.
RaluR, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2153 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1636 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 862 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat