View Single Post
  #5569 (permalink)  
Vechi 18 dec 2011, 17:50:22
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Buna, Roxi!
Multumesc pentru prezenta si sfaturi, imi esti de ajutor, sincer:*
Eu imi facusem un stil de viata sanatos, un regim alimentar sanatos care poate fi tinut toata viata. Si asa il vad in continuare, asa vreau sa traiesc de aici incolo. Doar ca uneori mai sunt mai chestii care ma provoaca si ma tenteaza si ajung unde am ajuns aseara. Desi eu nu aveam astfel de probleme. Probabil organismul s-a saturat sa il limitez si mai cere, sau psihicul a luat-o razna, nu stiu...Cert e ca ma ridic de fiecare data si merg mai departe. Acum ma simt foarte bine, nu ma mai leg de ce a fost aseara, asta e, a trecut. Singura meateama e sa nu ma afecteze totusi la cantar ultimele doua zile. Adica sa nu ma afecteze prea rau.Oricum greutatea mea e acum pusa sub semnul intrebarii pentru ca imi tot joaca feste, o data arata asa o data altfel. Si cred ca atunci cand a aratat ultima data 70,7 a fost o greseala. Altfel nu imi explic de ce acum arata altceva. Cel mai probabil atunci aveam de fapt cu 5-600 de grame mai mult si chiar sa am acum 71, 3 Astept cantarul, astept sa ma lamuresc in legatura cu asta. Si apoi imi vad de treaba in continuare pentru ca sunt hotarata sa reusesc.
Bineinteles, urmeaza sarbatorile si o sa gust una alta, cred ca toti o sa procedam asa, doar ca ma pastrez la limita normala si fac miscare in continuare.Iar dupa sarbatori revin in forta.

Ma bucur foarte mult ca am gasit forumul asta acum un an, pentru ca am invatat atat de multe aici, am invatat tot ce inseamna sa fii sanatos si cum sa duci o viata sanatoasa. Ca mai am scapari...da, admit si asta pentru ca altfel cred ca as ajunge mai frustrata decat sunt in momentul asta, din punctul asta de vedere.

Multumesc
Tu ce faci?
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]