Subiect: Inceput...
View Single Post
  #58 (permalink)  
Vechi 22 oct 2009, 22:15:48
andreea_rox's Avatar
andreea_rox andreea_rox este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 19 mar 2009
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 36
Dieta: personalizata
Date: 173cm, 104.8kg
Mesaje: 348
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Inceput...

Citat:
Anterior postat de Anomar Vezi mesajul
Bun venit in clubul nostru cu greutate, fetelor
O sa vedeti ca in timp rezultatele o sa apara si la voi, important e sa nu va pierdeti increderea in voi si sa nu fiti dezamagite de nesimtitul de cantar care nu vrea sa dea inapoi. Trebuie sa va inarmati cu rabdare, deoarece pentru a slabi peste 20 kg e nevoie de timp, nu exista retete minune care sa ne scape de kg in plus intr-un mod sanatos si rapid.
In cazul meu, la inceput am constientizat asta, stiam foarte bine ca pentru mine a fi sanatoasa inseamna foarte mult si de aceea nu imi doresc sa imi dau peste cap organismul cu diete drastice, mai bine slabesc incet si sigur, decat sa le pun inapoi la sfasit. Oricum a te hotari sa slabesti inseamna mai degraba a-ti schimba modul de viata, alimentatia si nu neaparat o dieta. O daa, si sa nu uit de sport, care are si el un rol important in acest proces de transformare, orice de tip de sport sau de miscare ne ajuta si ne modeleaza corpul. Eu una practic tae bo, mi se pare atractiv si poate fi practicat in casa cand ai timp liber si chiar da rezultate frumoase.
Abia astept sa vad si evolutia voastra, alaturi de a mea si sa mai barfim despre cum e sa te lupti cu kilogramele.
Mai vorbim fetelor, va pup si va doresc spor la slabit
multumesc foarte mult pt incurajari anomar!!! suntem aici si sper sa reusim!!!

e momentan nu am o dieta anume dar ma ghidez dupa premiza "mananc sanatos" , fac masaj anticelulitc ,electrostimulare si impachetari cu argila ...sper sa ma ajute foarte mult si aceste lucruri!!!

o sa te tin la curent cu regimul meu incepand de luni pt ca voi pleca din buc pt 2 zile!!!

pupici si bafta!!!
andreea_rox, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2775 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2258 kcal/zi. Pentru a slăbi 7 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 967 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat