View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 30 mar 2012, 20:48:34
DrIulia2010's Avatar
DrIulia2010 DrIulia2010 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 feb 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 41
Dieta: alimentatie sanatoasa
Date: 173cm, 55kg
Mesaje: 2.451
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 17 ori in 13 mesaje
Implicit Re: Dieta reglarea metabolismului

Citat:
Anterior postat de paula91 Vezi mesajul
Mersi de raspunsuri, totusi, eu nu o iau neaparat ca pe o cura de slabire ci mai degraba ca pe un imbold pe care as vrea sa il dau metabolismului meu.
Fac sport de 2-3 ori pe saptamana si tot nu slabesc din cauza ca am metabolismul lenes. In urma cu 2 ani am fost la un nutritionist care mi-a si confirmat faptul ca metabolismul meu este lenes. La momentul respectiv mi-a facut un meniu pe care ar fi trebuit sa il urmez. Nu l-am urmat tocmai din cauza ca mi se parea ca imi da prea mult sa mananc (prea multa carne, paste, paine) si ma gandeam ca rezultatul ar fi o inevitabila ingrasare. Am renuntat deci.
Acum, cand am si vazut rezultatele acestei diete de care va povesteam, am devenit mai increzatoare mai ales datorita faptului ca nu am citit pe net despre ea, ci am vazut pe viu schimbarile asa ca sursa e verificata.
Dieta de mai sus, mult spus dieta,nu va fi nici un imbold asupra organismului ci va declansa dereglarea metabolismului.

Sunt sigura ca daca ar aparea maine cineva care ar spune ca a slabit X kg intr-un timp extrem de scurt mancand trifoi ati urma intocmai!!!

Unele din voi uitati ca acesta este un forum unde se promoveaza slabitul sanatos,treptat prin alimentatie sanatoasa si sport.
__________________
"DEFINITI-VA MAI BINE PERSONALITATEA,SI VETI SLABI MAI USOR"
DrIulia2010, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2188 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1671 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat