View Single Post
  #6040 (permalink)  
Vechi 16 mai 2012, 12:15:40
doinapaula's Avatar
doinapaula doinapaula este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 21 feb 2012
Locaţie: CONSTANTA, Romania
Dieta: Rina 90
Date: 155cm, 70kg
Mesaje: 612
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Rina 90"s (etaj XIII)

Citat:
Anterior postat de alynacrystyna Vezi mesajul
deci pauza in momentu asta

ce-i aici ma frate? imi poate explica cineva si mie ?

1. Mire , tu nu pleci nicaieri ...azi stiu cu siguranta ca nu o sa mai intri , pentru ca , asa cum a zis si Dia , am ajuns sa te cunoastem .

2. Dani , normal ca mai esti binevenita , la fel ca toate


3. Roxi si tu cand ai ceva de zis , te rog frumos sa iti expui parerea in asa fel incat sa nu faci pe nimeni sa simta jignit da? daca stii unele chestii nu trebuie sa vi tu sa ne faci pe noi inguste la minte sau mai stiu eu cum . pentru ca nu cred ca suntem inguste la minte sau ca nu intelegem ceea ce zici tu , nu suntem dobitoace bine? daca tu crezi ca toata mancarea de pe suprafata pamantului e bio, aia ca o crezi tu si numai tu ...ca incercam noi sa o facem bio si ca incercam noi sa mancam cat mai sanatos e altceva ...sau tu ai impresia ca noi nu stim ce inseamna mancare sanatoasa si de unde o putem procura ? te rog frumos sa iti comentariile astea rautacioase pentru tine , si daca ai ceva de zis zi-o intr-un mod frumos , fara jigniri ...ca nu e nimeni obligat iti accepte chestiile astea . tu ai impresia ca le sti pe toate si noi suntem alea care habar nu au de nimic , ca tu ai principiile tale si piticii tai in anumite privinte , ca noi toate , nu inseamna ca noi suntem alea cretine care habar nu au de o combinare a alimentelor sau de o disociere facuta corect , sau cand si cum sa bem sau nu un pahar de lapte sau mai stiu ce .....


toate suntem aici pentru aceeasi chestie , toate avem acelasi scop...schimbarea stilului de viata intr-unul sanatos si slabitul sanatos ...sa nu deviem de la chestia asta si sa ducem la extreme totul ...

si cu asta basta frate ....
Uau Aly.....tu te-ai supi mai tare ca mine
Citat:
Anterior postat de danitza Vezi mesajul
Mai fetelor, una-i una si doua-s mai multe. Stiti ce-i foarte important? Cantarul meu, care dimineata m-a dus la 94.3kg. Abia asteptam sa va spun, dar m-am abtinut cand am vazut norii din forum.
Ca sa fiu sincera, aseara m-am amarat grozav cu toata discutia si am iesit la gradina, unde am muncit pana am simtit ca nu mai sunt in stare de nimic. Apoi am facut vreo 3km si cateva genoflexiuni, iar cantarul mi-a zambit satisfacut, ca de!, eram si dupa o zi de vitamine.
Azi am mancat deja o supa-crema de dovlecel si o conserva de peste+3 felii de paine cu icre. Stiu, am facut din 1 felii, 3 felii, dar eu sunt lihnita de foame dupa ziua de vitamine.
Felicitari Dani......si..eu am papat ieri o felie,tu trei?ce ar trebui sa spun?
__________________
doinapaula, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1472 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 955 kcal/zi. Pentru a slăbi 10 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ -1111 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]