View Single Post
  #6044 (permalink)  
Vechi 13 oct 2012, 21:25:41
redeeadoo's Avatar
redeeadoo redeeadoo este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 16 ian 2011
Locaţie: BUCURESTI, Romania
Vârsta: 34
Date: 168cm, 74kg
Mesaje: 862
Aprecieri acordate: 345
Am fost apreciat(a) de 469 ori in 317 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 60-70 kg (V)

Citat:
Anterior postat de jessik Vezi mesajul
andreea, tot mai ai dureri de burta? eu am avut la inceput cam o luna.. dar dupa mi-au rtecut.. bine ca si acum am tot felul de mici dureri, intepaturi, etc.. dar nu bag in seama..oricum ma vede doctorita o data pe luna..
eu am mers in continuare la sala, dar mai rar, si mai putine minute, mai usurel. fac la eleptica, si apoi la aparate.. fara chestii pt abdomen, sarituri, etc.. chestii statice. imp ca o sa ma ajute la nastere, si in general e bine cu sportul.
tu daca esti slabuta poate pui mai repede kg..
deci am baut o cana cu lapte si o bucata de lipie si tot mi-e foamee
o sa incerc sa mananc fructe si legume mai des.. dar cre dca trebuie din ora in ora sa nu imi fie foamee si oricum mi-e greu sa mananc.. tot nu prea am pofta..tie ti se vede ceva la burtica?
Buna draguta,

eu iti rasp.cu intarziere ca inca mai am de mers la scoala(tre sa imi termint masterul), da am dureri,,..contractii, s-au vazut cand am fost la doctor si acum iau niste pastilute, si repaus fizic(si nu numai )...cand ma voi simti in stare voi face si eu mai multa miscare, deocamdata nu vreau sa il pun in pericol pe bebe
sa ai o seara placuta
redeeadoo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2009 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1492 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]