View Single Post
  #607 (permalink)  
Vechi 08 dec 2012, 23:30:38
CCristina D's Avatar
CCristina D CCristina D este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 14 oct 2012
Locaţie: Sighisoara, Romania
Vârsta: 36
Dieta: RINA...the end
Date: 165cm, 74.6kg
Mesaje: 4.034
Aprecieri acordate: 5.220
Am fost apreciat(a) de 3.436 ori in 2.551 mesaje
Implicit Re: Jurnal CCristina D

Citat:
Anterior postat de Narawen Vezi mesajul
Salut!

Scuza-ma ca ma bag, dar nu trebuie sa te simti vinovata ca ai mancat. In fond, nu e ca si cum faci asta in fiecare zi. Si nu cred ca vrei sa renunti la dulciuri pentru tot restul vietii tale. trebuie sa ai un stil de viata sanatos in care sa mai poti manca din cand in cand carnita prajita, dulciuri, etc. Noi am ajuns unde suntem pentru ca am facut asta in fiecare zi sau aproape in fiecare zi. Nu trebuie sa luam in dieta o abordare totul sau nimic, pentru ca atunci ne vom simti frustrate sau in momentul in care vom termina dieta vom scapa la toate cele bune si vom pune la loc.

Asa ca sa iti fie de bine! Ar trebui sa fii mandra de tine pentru ca ai facut bici pe urma si ai constientizat ca a fost necesar un efort in plus sa scapi de nr de calorii. Bravo!
Buna
Ma bucur ca ai trecut pe la mine prin jurnal si apreciez sfatul tau...asa e , nu ar trebui sa ma simt vinovata, ca nu se intampla asta zilnic, a fost o zi mai plina
Dulciuri nu pot sa zic ca nu am mancat deloc, dar incercam sa le fac eu cat mai dietetic, fara zahar , doar cu indulcitori si acum, am mancat o felie de tort facut "normal", dar n-o fi foc acuma
Asa imi doresc si eu sa slabesc, sanatos, nu cu tot felul de restrictii care o data ce nu le mai respect, imi aduc toata kg inapoi.
Sa ai o seara frumoasa!
__________________
Jurnal Criss C
CCristina D, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
CCristina D, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2230 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1713 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]