Subiect: Rina 90" s
View Single Post
  #609 (permalink)  
Vechi 23 iun 2010, 23:17:49
nicoleta100's Avatar
nicoleta100 nicoleta100 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă LiderSlăbuţă Lider
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 20 mai 2010
Locaţie: alba iulia, Romania
Vârsta: 42
Date: 172cm, 95kg
Mesaje: 16.596
Aprecieri acordate: 934
Am fost apreciat(a) de 451 ori in 241 mesaje
Implicit Re: Rina 90" s

Citat:
Anterior postat de RaluRalu Vezi mesajul
Ce sa fac, Nico?! Ma bucur si eu cat mai pot... Cine stie ce o sa-mi arate cantarul la urmatoarea cantarire!!!
Pai incep sportul pe la 7 dimineata si uneori ma prinde si ora 23-24 facand sport ( asta daca am fost mai lenesa in timpul zilei)... Uneori ma surprind si eu pe mine... Tot ceea ce pot sa-ti spun este ca, daca am si 3 minute libere, bag niste abdomene. Daca ma uit la TV, nu stau pe canapea, ci pe jos facand ceva sport Si acum ma uit la meci ( daca nu castiga Germania, se duce pe apa Sambetei toata fericirea mea ) si fac aerobic stepper Mai scriu cate ceva pe site si tot asa Cred ca am luat-o un pic razna
Te pup dulce, Nico... Atat pe tine, cat si pe bebelul tau Cum mai este?! A inceput sa pape?!

Slabire usoara!
SALUTARE RALURALU din nou! pai cum ce sa faci sa te bucuri!!! stai linistita ca si la urmatoarea cantarire va arata la fel de bine cantarul! GERMANIA A CASTIGAT!!! ASA CA FI FERICITA!!! IN CEEA CE PRIVESTE SPORTUL EU NU CRED CA AI LUAT-O RAZNA! eu cred ca e foarte bine sa faci sport .de-as avea si eu vointa ta sa fac si eu sport.............azi nu am facut nici macar 5 abdomene(rusine sa imi fie) dar sunt ocupata cu asta micu ca e tot asa bolnavior ,nu mananca ,are febra,etc etc pe langa cele 4 masele (din care 2 au iesit) acum ii iasa si caninii de sus(durere mare)
PUPICI SI SOMNIC USOR!!!!!
nicoleta100, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2732 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2215 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1699 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]