View Single Post
  #61 (permalink)  
Vechi 05 ian 2012, 22:21:59
brainiac's Avatar
brainiac brainiac este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 07 dec 2010
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Mancat sanatos :)
Date: 165cm, 60.5kg
Mesaje: 623
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 60-70 kg (IV)

Citat:
Anterior postat de mutulica Vezi mesajul
Eu ieri am dato un pic in bara cu mincarea, ca am mincat 2 napolitane, dar in limita caloriilor, si in sfirsit m-am apucat de sport, am facut 30 min. de zumba.
Acum vreau sa ies in oras dupa niste cumparaturi si sa platesc niste facturi, si sa ma gatesc ca miine plecam la tara la parinti sa sarbatorim cu ei craciunul.
voi v-ati apucat de sport?
sa ai parte de momente frumoase alaturi de cei dragi si sa profiti din plin de timpul petrecut cu ei! da eu am resit sa ma apuc de sport de vreo 2 zile dar mi se pare groaznic de greeeeeeeuuu... parca as avea plumb in maini si picioare, obosesc f repede... ce sa zic is praf ) dar sper ca in cateva sapt sa fac putin rezistenta si sa intensific exercitiile... oricum o iau usor ca nu vreau sa fac nici intinderi nici alte minuni
brainiac, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2098 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1581 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1324 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]