View Single Post
  #6443 (permalink)  
Vechi 01 iun 2012, 05:30:18
bobopuiu's Avatar
bobopuiu bobopuiu este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 27 iun 2010
Locaţie: tg mures, Romania
Vârsta: 43
Date: 170cm, 67kg
Mesaje: 2.762
Aprecieri acordate: 87
Am fost apreciat(a) de 141 ori in 61 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

Dorutza, sa stii ca fiecare organism raspunde altfel la efort!Uite de ex eu fac doar 2 mile de Start si is lesinata, deci is lac de apa, fata rosie aprinsa...mentionez ca am fugit toata viata de sport, de mic copil tot pe scutiri am stat la ora de educatie!
asa ca uite Nico face 5 Mile si inca mai poate , eu nu!
Asa ca si cele 100 de abdomene daca pentru ea e super solicitant , este echivalentul cu 1000 ale tale, si rezultatele sunt similare, eu asa zic!

Eu n am ce ma spovedi!De 4 saptamani imediat n am pus dulce in gura!Si nici nu imi trebuie, e prea mare motivatia acum sa slabesc!

Al meu se duce azi la pescuit langa Bucuresti, pana duminica seara!Asa ca acum o a fiu singura de tot! Pe mama am internat o ieri la spital, i s-a umflat un picor, un fel de flebita, si cu tratament local nu a mers, asa ca de ieri e la spital!Am stat ieri jumate de zi pe la usi, pana ne-au internat!


La multi ani tuturor copilasilor!

A mea sarbatoreste azi la scoala cu suc si tort, si desene cu creta colorata.
De ieri am inceput la noi Zilele Targumuresene, si a participat si a mea la defilarea de deschidere in costume populare cu ansamblu de dansuri.Axzi are spectacol pe scena

Eu chiar nu ma plcitisesc deloc))))))))


Va pup fetelor!
bobopuiu, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1869 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1352 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 836 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat