View Single Post
  #6928 (permalink)  
Vechi 03 iun 2011, 09:39:46
VentoFreddo's Avatar
VentoFreddo VentoFreddo este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 11 ian 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 47
Dieta: sanatoasa personalizata
Date: 174cm, 65.6kg
Mesaje: 17.573
Aprecieri acordate: 7.170
Am fost apreciat(a) de 8.280 ori in 2.421 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 08

Neatza,iubitele!Azi e zi de curatenie,sa am in weekendpoate vine verisoara de la ROma..inca nu m-a anuntat ce au hotarat.
Curand iau MD,pe urma mai stau o ora cu voi,pe urma sportul,azi Billy pt absDUpa,ma iau si de treaba

Anes,multumim de caffe si de clip,imi place la nebunie Goran,ce nrocoasa esti ca stai intr-un oras mare ,unde vin artisti renumitiO zi frumoasa!

Feli,o zi superba,spor la examen azi!Si spor si la treaba,vad ca ai..

Rozice-mi place cand te vad in vizita..la cate jurnale ai de vizitat,si la voi la 40 de ani e casuta mereu plinaO zi frumoasa,am vazut ca se misca iar cantarul,sper sa fie un prag de stagnare si de acum sa te duci ca pe topogan!

Vidi,ce patanie urata cu cazutul pe scari..bine ca ai protejat baiatul,sper sa fie ok genunchii taiCu problema cu degetele de la picioare..si mie mi s-a facut la unu o umflatura laterala,o batattura mare,la ce medic sa ma duc..cred ca la dermatolog
Ce dragalas David,asa bolnavior si tot are chef de joacaS-i iasa mai repede dintisorii,imi dau seama ce se chinuie,si cu ei si cu raceala
Spor la treaba azi,si weekend frumos!



Neatza,Amaria,multumim,sa ai si tu o zi minunata!

Neatza,ALi,intrebai la monty ce gatim,eu azi daca fac curat nu am timp de gatit,fac carne fripta si salata,o omleta cu legume,si gata.e faci in weekend,mai pleci la peste?cand e zi de cantar la tine?
Ai dreptate ca ultimele 2 kile se duc greuuuEu ma chinui cu dealde 400-500 de gr..bine ca se duc si asaO zi frumoasa

Buna,MihaSpor la treaba,azi suntem toate harnicuteSi lasa Billy si pt mine,nu-l obosi de tot..de fapt pana la 12 cand il iau eu se reface el,ca-i baiat rezistentO zi frumoasa!
RoxyyyBine te-ai intors!Ma bucur ca a fost placut,te-ai si distrat,sper ca ai scapat de stres..ai luat f putin,eu cand am fost in RO 2 sapt am luat 3 kileAi facut si sport..bravo!SI da-le incolo de rusoaiceca-s numa pielea si osuzise vulpea cand nu ajnse la struguri
Astept pozeleO zi frumoasa!!

AM fugit la papa,mi-e foame ca aseara am mancat doar cireseAcu imi fac un shake de iaurt si cirese,plus un ou fiert in apacu ceva rosii
Pupici si un weekend minunat si fetelor care inca nu au intrat!
VentoFreddo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1858 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1341 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 954 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]