View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 02 nov 2011, 14:51:11
bijoou's Avatar
bijoou bijoou este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 25 sep 2011
Locaţie: ..., Romania
Vârsta: 35
Date: 164cm, 54.9kg
Mesaje: 23
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Grăsime excesivă dupa Binge Eating

Citat:
Anterior postat de Iness Vezi mesajul
În primul rând felicitări că ai scăpat.
Sunt curioasă cum arăta pielea ta după ”ședințele” de mâncat-infometat. La mine efectul yo-yo se vede din plin...
Ai ținut vreo dietă ca să scapi sau a venit de la sine?
...știu cum e cu stima de sine. Și a mea e la pământ. Din fata ambițioasă care eram am devenit nesigură pe puterile mele și pe faptul că o să reușesc.

E foarte aiurea. Pentru că știu ce trebuie, știu cum trebuie să mănânc. Am citit articole despre problema asta de m-am săturat. Dar când mă apuca câte o criză uitam de toată teoria.

Mă rog să reușesc. Multumesc de susținere

hey! pane acum nu am tinut nici o dieta, deoarece greutatea mea a fost mereu in jur de 50kg. acum am 62kg, ceea ce inseamna ca m-am ingrasat in jur de 12kg din cauza binge-eatingului.

sa stii ca pielea mea nu a avut de suferit, slava Domnului, fiindca imi faceam aproape zilnic masaj cu Relax and Tone si am pielea destul de tonifiata. Acum imi fac chiar de 2 ori masaj pe zi, fiindca vreau sa scap si de celulita care mi s-a intensificat din cauza binge-ului.

eu cred ça nu e ok sa te mai gandesti asa mult la binge. e greu, insa cu cat ma gandeam sa scap de el cu atat mi se intensifica mai tare. eram in stare sa ma duc la 3 dimineata la magazin numai sa-mi iau o multime de prostii... pe care sa le mananc deodata! era jalnic si asta e adevarul. singura persoana care a stiut de asta a fost mama, pe care o sunam la 12 noaptea sa-i zic ca imi vine sa mananc un camion de dulciuri...

nu te mai gandi asa mult la mancare, nu mai fi obsedata de aceasta problema si in cateva luni o sa treaca. nu e usor, e chiar foarte greu, insa incearca sa faci ceva ce te face fericita.

cat de slabit eu abia acum am inceput... e drum lung si nu am de gand sa dau repede jos ca sa pun inapoi la fel de repede. oricum sper sa ajung la 50kg pana in martie!
bijoou, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1923 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1406 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat