Subiect: Jurnal Silvy
View Single Post
  #71 (permalink)  
Vechi 07 mar 2011, 15:15:04
Dio's Avatar
Dio Dio este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt unul dintre slăbuţi!Sunt unul dintre slăbuţi!
Merite:
 
Data înregistrării: 03 sep 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 42
Date: 183cm, 82kg
Mesaje: 600
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Silvy

Nu am ajuns prin music club, desi merg niste prieteni des pe acolo. Incer sa ma las de facut praf, am tot practicat sportul asta o perioada si incerc sa o las mai moale acum.

Referitor la mancare de post, incearca in plus fata de ce poate ai in program: nuci, migdale, alune de padure, ciuperci, mazare, spanac, ananas, mango, avocado. Uleiul nu este neaparat rau daca nu este ars. Conceptul despre o dieta low carb de obicei este gresit. Adica:
Gandirea gresita: putini carbohidrati, putine grasimi, multe proteine (care fac rau in exces)
Gandirea corecta: putini carbohidrati, multe grasimi, proteine in cantitate normala.

Grasimi din ce am spus eu mai sus gasesti in: nuci, migdale, alune, avocado si ulei. Imi dau seama ca este greu, dar sfatul meu este sa ai langa tine tot timpul (munca, mijloc de transport, tv acasa, etc.) o punguta cu un mix de alune, migdale si nuci (toate crude) si eventual niste fructe deshidratate. Este perfect pentru astfel de perioade (si cred ca nimeni nu o sa ma contrazica daca spun ca este perfect oricand, mai putin atunci cand vrei sa slabesti, deoarece se poate sa mananci necontrolat).

Keep in touch. Si incearca sa faci miscare
Dio, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2730 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2213 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat