Subiect: Super Slim
View Single Post
  #73 (permalink)  
Vechi 21 iun 2009, 16:03:26
doru's Avatar
doru doru este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 02 mar 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Visez la stil de viata 100% sanatos :)
Date: 180cm, 76.2kg
Mesaje: 48
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Exclamation Re: Super Slim

Citat:
Anterior postat de andreyutza Vezi mesajul
iuliana eu te felicit pentru kilogramele date jos.

luna vreau sa-ti zic ca in cazul ei nu era posibil sa slabeasca 36 de kg in 5 luni doar cu regim alimentar corect si fara sport.....cred ca pastilele au ajutat mult procesul de slabire....poate ca acum ar trebui sa ia o pauza dupa care sa revina la ele..asta pentru a se acomoda organismul.

este o performanta ce a realizat ea si o felicit ...

iuliana pune poze pentru a fi mai credibila..sfatul meu
va poop
... acum ramane de vazut care va fi pretul platit pentru 'performanta' asta pe termen lung ... trebuie sa recunosc ca exista un pic de inconstienta sa iai pastilele astea de slabit dupa ce stii ce-ti pot face ... adica sa-ti daunezi constient propriului tau corp ... de la recomandat 0.5 kg/saptamana la ~1.8 kg/saptamana cu pastile trebuie sa fie foaaaaaaaaaarte nesanatos si daunator si imi fac griji pentru tine iuliana . Trebuie sa treci la un stil de viata sanatos urgent!

Pentru a clarifica odata si pentru totdeauna, ar trebui cineva cu cunostinte mai medicale sa ne explice, care sunt efectele adverse reale asupra organismului in caz de excese in slabit?
doru, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2364 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1847 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1848 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat