View Single Post
  #7372 (permalink)  
Vechi 23 iul 2012, 08:43:44
dorutza's Avatar
dorutza dorutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 22 oct 2009
Locaţie: Baile 1 Mai, Oradea, Romania
Vârsta: 37
Dieta: -
Date: 160cm, 63.55kg
Mesaje: 4.856
Aprecieri acordate: 715
Am fost apreciat(a) de 1.649 ori in 766 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

buna dimineata..
eu iar m-am enervat cu dieta... sambata am mancat ok toata ziua, iar seara la ziua la varu+meu am mancat o felie mica de tort si niste cartofi la cuptor cu mujdei. duminica am mancat bine, fara abateri, am rezistat eroic cand fetele au mancat la KFC in fata mea, fara sa iau nici macar un cartof, si pe langa faptul ca ieri toata ziua m-am plimbat prin mall-uri cautand sandale, azi dimineata cand ma urc pe cantar iar 61,9..
deci puii mei, n-am voie sa ma abat deloc ca imediat se vede..
asa fain a fost ieri am fost cu fetele prin mall-uri ne-am uitat la haine si sandale, david prima parte a zilei a stat cu mine, apoi cu tati, si apoi cu bunicii.. in final mi-am luat sandale, sunt foarte incantata de ele..

mirutza, acuma sincer nasol ce ati patit... dar normal ca tot raul inspre bine noi nu aveam problema asta, noi avem zona "centru" si toate cluburile, toate cafenele, toata distratia e acolo... majoritatea..


in alta ordine de idei, m-am intalnit ieri cu o gramada de lume cu care nu m-am intalnit demult, si toti mi-au spus ca ce bine arat si ca ce am slabit... m-am simtit bine, normal.
dorutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1777 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1260 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 486 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat