View Single Post
  #75 (permalink)  
Vechi 03 iun 2022, 09:49:00
anqutz's Avatar
anqutz anqutz este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 30 sep 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 35
Dieta: alimentatie sanatoasa
Date: 166cm, 53kg
Mesaje: 22.594
Aprecieri acordate: 2.039
Am fost apreciat(a) de 3.087 ori in 2.008 mesaje
Implicit Re: Jurnal nou, ultimul, sa speram :)

Citat:
Anterior postat de Sabine_28 Vezi mesajul
Buna,

Sa mai scriu si eu pe aici, sa nu se arhiveze jurnalul... luna mai am fost praf, vointa 0. Singurul lucru bun pe care l-am facut este ca am mers la o sedinta de terapie Bowen, si a doua zi mi-a venit menstruatia ( coincidenta sau nu, dar imi intarziase 41 de zile...). Tipa la care am mers a zis ca ma va ajuta si cu slabitul, dar ar trebui sa scot si eu zaharul, sa reduc painea si sa scot cafeaua, chiar daca beau decofeinizata. Am zis ca e usor, dar nu am reusit.
Si mai trebuie sa fac ceva: sa ma gandesc la relatia mea cu zaharul, de unde a inceput, sa scriu o scrisoare, sa ii dau foc apoi.Dupa aceea sa scriu o noua scrisoare in care sa stabilesc o noua relatie cu zaharul. Da, n-am facut nici asta.
Si cu glutenul aceeasi chestie.
Acum suntem deja in 2 iunie, sper sa fie o luna mai buna.

Buna! Mi se pare super greu sa renunti la zahar. Nu zic de deserturile traditionale, dar daca citesti etichetele te iei cu mainile de cap. Si iar, nu ma refer la zaharul care se gaseste natural in alimente. Ca exemplu, am luat de la Lild niste castraveti murati. Minunati, au 8,5 gr de zahar!!! la 100 gr. Si nu e greu sa mananci 100 de gr de castraveti murati. E vina mea, nu am citit eticheta cu atentie. Ca idee, daca elimini zaharul adaugat va trebui sa fii super atenta la etichete. Uneori cred ca mancam mai mult zahar din ce nu ne asteptam decat dintr-o prajitura.

Citat:
Anterior postat de lidiuta Vezi mesajul
Succes în noua lună! Mă întrebai ce mai citesc: la sugestia Ancuţei: "Acolo unde cântă racii" (e mărişoară, dar merită); "Iernile sufletului" (Katherine May). Am mers destul de bine anul ăsta cu lecturile, unele din ele fiind începute de anul trecut. Citesc când am timp şi energie, priorităţile sunt altele.
Cât despre slăbit... ştii cu siguranţă ce trebuie să mănânci. Probabil că ne e greu să ne concentrăm pe alimentaţie, întrucât sunt multe lucruri de rezolvat.
Bine ai revenit, deci!
Buna! Ma bucur ca iti place recomandarea mea. Am cumparat si eu Iernile sufletului dar inca nu am ajuns la ea. Anul acesta mi-au mai placut si Ereditate de Miguel Bonnefoy (mi-a amintit de Un veac de singuratate de Gabriel Garcia Marquez) si Cei 7 soti ai lui Eveline Hugo de Taylor Jenkins Reid.

Ultima dată editat de anqutz; 03 iun 2022 at 10:44:38.
Acest membru apreciaza mesajul lui anqutz:
Sabine_28 (06 iun 2022)