View Single Post
  #78 (permalink)  
Vechi 26 oct 2011, 14:38:59
BornCrank's Avatar
BornCrank BornCrank este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 15 mai 2011
Locaţie: ..., Romania
Date:
Mesaje: 1.726
Aprecieri acordate: 14
Am fost apreciat(a) de 45 ori in 33 mesaje
Implicit Re: Jurnal ioana - Slabit sanatos + MENTINERE

Citat:
Anterior postat de supergirl18 Vezi mesajul
Multumesc muult !!!pt ca imi tii pumnii..am nevoie
Da imi plac muult camasutele,chiar ieri mi-am luat una f draguta...pantaloni si eu am nevoie,toti care ii am stau aiurea pe mine,sapt asta vreau sa-mi iau ceva nou.Si eu am cautat geaca,si am gasit ceva f frumos...tot ieri mi-am luat-o+ o pereche e cizme superbeeee...si cam atat
Poate pui si tu o poza ceva cu tine si o camasuta noua sa-mi arati si mie ca sunt curioasa ce modele ai tu
In rest ...sufar de anxietate in ultima vreme...am asa o stare de agitatie,nici eu nu ma odihnesc prea bine noaptea...e o bucurie pt mine cand dorm ca lumea o noapte intreaga...chiar nu stiu de ce...

Heeeey! Te-ai ratacit? Azi e miercuri, ce ai facut ieri la examen? Sa stii ca ti-am tinut pumnii. Sa le porti sanatoasa!
Eu nu prea am pantaloni, am cam pus pe mine, care ii am nu-mi mai vin si nici n-am gasit ceva sa-mi vina si sa-mi placa. Ok, o sa fac niste poze la bluzite, dar nu stiu daca ai sa intelegi mare lucru din ele, nici macar culoarea nu o sa iasa, e altceva cand sunt puse.
Si eu am probleme cu somnul, mai nou cu piciorul am probleme cu el de vreo 6-7 ani, dar in noaptea asta mi s-a umflat, s-a lasat cu dureri ...in fine. Parca as fi o persoana in varsta de 90 ani, asa ma plang , daca stau sa ma gandesc stau mai rau decat ele.
BornCrank, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. BornCrank, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].
Răspuns cu citat