Subiect: Urasc cardio
View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 24 feb 2014, 10:47:22
anqutz's Avatar
anqutz anqutz este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 30 sep 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 35
Dieta: alimentatie sanatoasa
Date: 166cm, 53kg
Mesaje: 22.594
Aprecieri acordate: 2.039
Am fost apreciat(a) de 3.087 ori in 2.008 mesaje
Implicit Re: Urasc cardio

Citat:
Anterior postat de Simmonne Vezi mesajul
Aici ai dreptate, se poate slabi, dar mai lent, ca in cazul tau. Banuiesc, ca oricum ceva sport tot ai facut, aici am gresit eu, nu m-am exprimat cum trebuie, ma refeream ca slabesti "urat" fara sport in general. Mea culpa Ramasesem setata pe cardio
Stai linistita ca nu ma supar. M-am ofuscat putin, ce-i drept, dar mi-a trecut repede. De fapt, ideal e sa le faci pe amandoua. Cardio are rolul lui, in special acelea de a arde gasimile mai rapid si de a fortifica sistemul cardiovascular. Ideal ar fi sa faci cardio pe intervale, arzi mai multe kcal. Ex de forta fortifica oasele, intaresc muschii, iti accelereaza metabolismul. Nu poti avea un corp frumos fara ex de tonifiere, pentru ca doar cardio nu este suficient. Poate da aspectul de skinny fat, daca stii la ce ma refer.

In concluzie, ca sa nu deviem mult de la subiect, ideal este sa le combini pe ambele pentru rezultate mai bune si armonioase. Si sa gasesti ceva care sa iti faca placere. Nu e musai sa faci un program de cardio acasa sau sa alergi daca nu iti place, poti sa iesi cu prietenii la tenis sau sa dansezi o jumatate de ora pe zi sau sa faci ceva care sa te tina in priza. Ai sanse mai mari de reusita.
Răspuns cu citat
Urmatorii 3 membri au apreciat mesajul lui anqutz:
Simmonne (24 feb 2014), VIODEL (24 feb 2014), Zoe (24 feb 2014)