Subiect: Adio, voluptate!
View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 26 iul 2009, 19:34:36
Adella's Avatar
Adella Adella este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 18 iun 2009
Locaţie: Bucuresti, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 37
Dieta: Dieta personalizata
Date: 157cm, 57kg
Mesaje: 12.038
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 15 ori in 9 mesaje
Smile Re: Adio, voluptate!

Citat:
Anterior postat de Yadiressa Vezi mesajul
La mine nu tine regula asta Parca atunci ma apuca foamea cel mai rau De exemplu, acum mananc cereale cu scortisoara. Cred ca am mancat 100 gr. Imi vine sa i le dau cainelui sa le devoreze in 2 minute, pt ca tare imi e teama ca nu ma las pana nu dovedesc punga daca le am prin preajma

Sa vedem cum rezist in urmatoarele zile, pt ca, dupa ce am consultat o sumedenie de diete, m-am oprit asupra disociatei. E mai mult un test.

Am vazut ca poate fi tinuta 9 zile in conditiile in care mananci 3 zile fructe si legume, urmatoarele 3 /lactate si ultimele 3 carne. Eu o incerc cate 2 zile din fiecare. Banuiesc ca voi rezista la primele 4, doar pt ca stiu ca in a 5a ma asteapta carnea
Halal planuri!!

Daca a incercat-o cineva, spuneti-mi, va rog, daca a dat rezultate.

Pup
Buna ,vezi ca trebuie sa fie un topic cu dieta disociata,acolo ai mai multe pareri ,mie personal nu mi-a placut,daca te uiti la inceputul jurnalului meu vei vedea dieta care pe mine m-a ajutat,de la disociata ma simteam slabita rau,mult succes daca o poti tine si sa dea si rezultate (dieta pe care o tin si acum e urmatoarea: dimineatza un fruct,la pranz 100 gr de pui + garnitura(rosii,castraveti,ciuperci,dovlecei)cat mai putine calorii,seara un iaurt dietetic 200 ml si un fruct si a doua zi la cina in loc de fruct mananci un ou ,si asa o tin eu ..seara cand fructul cand oul plus iaurtu,pranzul si mic-dejunul e la fel mereu (schimbi garnitura )
Adella, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1661 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1144 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 370 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]