View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 20 oct 2010, 06:01:38
curly.light's Avatar
curly.light curly.light este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 26 nov 2009
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 29
Dieta: Stil de viață sănătos!
Date: 172cm, 61.9kg
Mesaje: 2.439
Aprecieri acordate: 1.834
Am fost apreciat(a) de 1.160 ori in 596 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea VI

Citat:
Anterior postat de Purple flower Vezi mesajul
Buna seara fetelor !
Ma bucur sa va regasesc in casuta noua , cine stie cate casute vom mai avea pana la atingea targetului Monti si dupa in mentinere .
Eu reusesc sa intru cam rar in ultima vreme , ca am un program exagerat de nasol de la 9 dimi la 9 seara si nu apuc sa intru decat ori de dimineata la servici, ori la ore ca asta de acum cand toate fetele sunt la somnic.
Roxi , ce mai faci ? Miss u Ma bucur ca esti mai bine cu stomacelu . Cum iti mai merge cu dieta ? Eu datorita programului pe care il am acum , astazi de exemplu am luat cina la ora 5 dupa-masa si acum mi-e o foame ....dar ma abtin normal. e tare aiurea si cu scoala si tot, nu imi mai ramane timp de nimic. Deasemenea datorita faptului ca ajung seara acasa nu am timp sa gatesc ft mult si atunci mananc chestii ft simple de genul legume cu piept de pui , azi salata greceasca conforma de prin oras (fara sosuri , porumb, crutoane ) si nu imi place , se presupune ca ar trebui sa mananc mai mult in aceasta etapa de diversificare dar nu pot datorita programului.
Azi te-ai cantarit sau ieri? Mai povesteste-mi ce faci. Somnic usor !
Buna,Diana
Sunt si eu mai ocupata saptamana asta,am mult de invatat si nu dorm tare mult,sper sa ma ierti ca iti raspund in graba
Dieta mea merge mai departe! Dupa ultima saptamana de diversificare , care nu prea ar fi trebuit sa fie asa, am trecut la diversificarea"oficiala". Mananc conform pana acum,adica mananc conform diversificarii,nu mai pap mult intre mese, nu mai pap conpulsiv...cum ma mai apuca pe mine
Dupa ce in ultimele doua saptamani am mancat mai aiurea (intre mese,si ma mult,din cauza stomacului),am zis ca saptamana asta nu ma mai cantaresc! Si asa eu incepusem sa stagnez,nu cred ca am mai dat ceva jos si nu vreau sa ma demoralizez.
Mi-am schimbat putin programul meselor..ca sa nu mai apara probleme cu stomacul! Mananc la scoala,pe la 11-12 vreo doua mere/feliute de cascaval intre doua jumatati de felie de paine SM ,iar cand vin acasa pe 16.30,iau o masa. Seara,pe la 6-7 mai mananc cateva fructe
Sper sa nu mananc prea putin/mult ..programul nu prea imi permite asta
Sper sa treci cu bine peste perioada aceasta mai aglomerata! Te pup Si mie mi-e dor de tine
__________________
For me, it's not about a crunch or a push up. It's about taking your power back.


Jurnalul unui nou început! De data asta, până la capăt!
curly.light, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2155 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1638 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 864 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]