View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 14 ian 2010, 13:50:10
ianna's Avatar
ianna ianna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 iun 2009
Locaţie: IL, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 42
Dieta: sanatoasa verde si cu gratare
Date: 170cm, 64kg
Mesaje: 4.305
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 10 ori in 8 mesaje
Implicit Re: Vreau sa slabesc 24 kg

ca sa te mai motivez un pic

acu ai 22 de ani...multi inainte !

daca ignori grasimea acum...ok..alegerea ta...esti sexy in felul tau..nimic de comentat (si surioara mea mai mica a fost foarte grasutza si a avut succes la barbati si eu o gasesc foarte frumoasa si cu sharmul ei aparte...bine anu trecut a avut nunta si a slabit imens de mult k s-a vrut mireasa sexy in fatza tuturor..si barbatu ei la nunta a avut peste 100kg iar ea doar 65 parca de la peste suta si ea...probleme cu tiroida...etc multe de zis...ideea e ca a putut slabi desi de cand o stiu eu ..de bebe...a fost grasutza si grasa)

DAR nu vei fi la 22 o vesnicie... si adevarul dureros e ca noi mai si imbatranim...si cu varsta kilo se duc mai greu ...si nu ne vom putea mandri cu altceva decat "ce desteapta sunt si ce familie am".... pe mine ma obsedeaza ideea asta ...eu vreau sa arat bine si la 80 de ani...nu sa mi se zica "uite-o si pe baba asta grasa"

acu slabesti cat vrei...si cat consideri tu...dar abia astept sa te aud ca ai ajuns la 70kghihihi ...sa vedem daca te vei mandri doar cu fatza
__________________
rog in profil sa mentionati dieta pe care o tineti -Succes si la un cantar cat mai zgarcit
jurnal Dupa fapta si rasplata
Alimentatia cu prea putine calorii - Slabute.ro
Sfaturi, de prin forum, adunate
Dieta si alaptarea
ianna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1835 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1318 kcal/zi. Pentru a slăbi 2.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1190 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]