Subiect: Jurnal steffany
View Single Post
  #83 (permalink)  
Vechi 11 apr 2011, 08:51:35
steffany's Avatar
steffany steffany este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 04 feb 2011
Locaţie: cluj-napoca / jaca, Spania
Vârsta: 39
Date: 164cm, 59.9kg
Mesaje: 1.443
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal steffany

Citat:
Anterior postat de Alexandra Andreea Vezi mesajul



Stef, nu trebuie sa te gandesti ca un lucru e interzis ! Trebuie sa te gandesti ca acel lucru nu iti face nimic bun, si daca mai are zi zahar in el, iti creeaza si dependenta!

Ma bucur ca nu te-ai atins de mancarurile aiurea! E un inceput ff bun! Si eu vreau sa imi fac o lista cu retetele mele preferate si am inceput astazi cu micul dejun, dar m-am impotmoli, ca nu am idei deloc! Poate putem sa ne ajutam!

Despre meniul tau am sa iti zic cate ceva :
1.Dimineatza daca vrei un mic dejun care sa te ajute pt toata ziua, te sfatuiesc sa incerci sa mananci un iaurt degresat + cereale, sau o omleta ( eu o fac la aburi cu ceapa si condimente), sau branzica cu legume! Dar mai mult axeaza-te pe cereale si paine neagra, ca sa iti aduci aportul de glucide, si sa iti dea energie!
2.Eu zic sa renunti la orice fel de chiftelutze sau ciorba de perisoare deoarece sunt cam indigeste si nici nu te ajuta cu slabitul! Mai ales daca le-ai prajit! Sunt retete de piftelutze, care nu combin carnea cu ou sau alte chestii, si le poti face la aburi! Ca gustare poti manca un fruct, un iaurt, niste alune sau mgdale sau seminte etc.
3.Imi plac legumele de la pranz si daca iti plac pastele iti recomand doar spaghetele, si fierbe-le doar 5 min!Le poti combina si cu un suc de rosii si niste ciuperci! Buuuun!
4.Daca ai fi citit in Ziar, ai fi vazut ca la cina ai asociat muulte alimente care de obicei se mananca singure! De ex oul il puteai asocia cu un ton si o salata mare! Sau o salatat mare cu un ou si branza pe deasupra!
5.Imi place gustarea de seara! Eu imi mai fac un mar la aburi cu scortisoara! Sau la cuptor 20 de min! Iese suuper!

Sper sa iti fie de folos!
neata ale iti multumesc frumos ca ti-ai facut timp sa-mi citesti meniul si sa-mi dai cateva sfaturi orice sfat imi e de mult ajutor pentru ca altfel nu putem invata. chiftelute am facut pentru iubitelul meu si nu ma pot abtine sa nu gust
__________________

jurnal steffany
dupa ploaie tot timpul iasa soarele
http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...fany-8700.html

steffany, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1747 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1230 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]